Vad ska man säga,

Jag är trött.. Trött på människor som är lika falska som deras fejkade märkeskläder. Jag vill skrika, gråta samtidigt som jag vill visa att jag är starkast på jorden. För jag är stark, och jag kommer klara mig igenom detta också, men det kommer vara jobbigt. Vet inte ens vad jag ska skriva, för kan inte beskriva det med ord, det är förjävligt!


Finns inga ord.

Alltså jag kan inte beskriva känslan som ligger nere i ryggraden och kliar, as knas! Känns som ett misstag samtidigt som det kanske var ganska smart, men vem tror jag att jag är egentligen? en mirakellösare = nej inte direkt. Skitsamma gjort är gjort.

Aaathjoo!



Nänujävlar!

I måndags gjorde jag halkan, as kul att köra helt ensam i en bil så nu ska jag ha mitt körkort inom kort tid! I can do it! Gick upp kvar i 6 i måndags, blev hämtad kvart över 6 sen åkte vi och hämtade Th och åkte mot gillingebanan! Halkbanan i sig va väl inte så jätte kul, var väl mest lärorikt! Menmen.
Nu ska jag ta ett långt bad och tvätta håret, eftersom jag försöker avvänja det från att tvättas varje dag till varannan, eftersom det sliter så mycket att bli tvättat varje dag i guess!
Ha en bra dag alla ni tappra läsare som fortfarande tittar in här då och då! :)

RSS 2.0