Varför?

Jag har varit ledsen till och från hela dagen och allt är bara uppochner! Grät jätte ofta under filmen imorse, visst den var sorglig men inte så sorglig att jag bölar så mycket.. Sen kollade jag på något program på MTV som gjorde att jag börja gråta... Vad är det här? Det är så sjukt att jag inte ens vet varför. Men det är mycket som pågår i mitt liv som gör att allt bara är knas. Vill bara lägga mig ner och sova bort hela nyår.. Men är för taggad för att göra det. Det är inte enkelt att vara 18, klassas som vuxen när man inte vet speciellt mycket om livet. Är ändå ganska erfaren om allt, men ändå så känner jag mig så himla vilsen. Min blogg börjar bli tråkig, för mycket text, men måste skriva av mig.


fbs!

Jag är inte arg utan jag är besviken, sårad och kankse tillochmed lite förbannad. Jag är trött på allas beteende, beter sig som små barn, ska alltid vara ena snäppet bättre än dom andra? Wtf is that liksom? Kan man inte vara glad för sin kompis skull istället för att försöka vara bättre och hålla på och larva sig? Jag har tröttnat.
Jag kommer börja behandla folk som jag blir behandlad så kan ni få känna hur otroligt kul det är och hur otroligt bra ni kommer må! Jag visar inte att jag mår dåligt men innerst inne så förstör ni mig sakta men säkert så kom inte till mig och gnäll! Inte mitt problem att ni mår dåligt, behandlar er som kungar men får SKIT tillbaka hela tiden, så ja vad ska man säga. Som man bäddar får man ligga!

Tjockt najs!

Booyaaah! ännu en gång lyckades jag hitta snygga skor till Asén! Denna gång inga fjuttiga ostabila klackar från ohio utan this it killeer heels! Såå tjocktnaaajsiga dom är! förutom att hon blir en Amazon i dom och jag går där med mina fjuttiga 165 medans hon är 180! :( Men så snyggt!!

Nu blire färga håret och tagga innan utgången! booyaah suckers! :D

Som man bäddar får man ligga!

Idag blire åka in till stan och shoppaloss med Asén!! Kommer bli mys =) Sen såå blire "lill-lördag" ikväll!

Jag är så himla lycklig, samtidigt som jag har en klump i magen som verkligen gör ont! Jag har fått så otroligt många nya vänner och ovänner, och mina vänner är underbara och dom andra är inget att ha? Men just en, en helt ny värld har öppnats, ett helt nytt beeteende, en helt ny människa. Jag vet inte om jag ska acceptera eller gå vidare.


(känner mig såå förvirrad)

Står inte ut längre!

Jag kommer sluta svara på onödiga sms!! Jag pallar inte mera, hur kan man tro att någon är sur över sms bara för man itne gör några smajlisar eller hjärtan? Jag göra ALDRIG hjärtan!! Acceptera, och du kan inte "höra" mitt tonläge i ett sms? :s sluta inbilla dig saker din lilla *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*! Väx upp, du är en vuxen människa inte 12? :s!!


Godnatt!!


ÅÅÅH!

Jag behöver prata med Asén eller min Bumbibjörn just nu! doom sover :( åååh!


KUNG!

Kom hem för typ en halvtimme sen efter kollat film med Asén och David! Denna gången lyckades jag underbart bra med filmen... En thriller som va drama, trodde den va engelsk men dom prata italienska? WTF?! :s sög gjorde den också, man ta tvungen att tänka sjukt mycket så bah "vaad hände, spola tillbaka och kolla ígen" jaja, den tog aldrig slut heller! ska iallafall inte hyra film på ett bra tag! :)


Jag vill bara berätta...

Igår så började det med att jag och Asén planerade utgång på KC, men så blidde det inte! Utan jag, Theresa, Asén och Jonas satte oss på tåget in mot stockholm och hamnade på The bridge! Vi hade skit kul! Hahah, jag orkar inte skriva så mycket mera alltså! Sjukt kul hade vi, och det MÅSTE göras om! Th's mamma hämtade oss och vi käkade donken i Stora Wäsby innan vi åkte hem!


Godmorgon! :)

Nu är jag vaken och har fixat mig! redo för dagens sevärdigheter! Vem vet vad som händer. Fick allt jag önskat mig igår plus lite till så super nöjd!! Fick pengar, presentkort på kicks, och H&M, en BH, massor av strumpor, en neccesär, Britneys nya perfym, två berlocker till mitt thomas sabo armband. Sen fick jag ändå den bästa av min storebror, en Vågtåång från OBH Nordica! Som jag typ önskat mig ett bra tag, så nu är jag meeer än nöjd!

Aja! Puss och kraaamen!

Skriver om min jul imorgon!

Jag läser din blogg om och om igen, försöker gå igenom vad som hänt när vi träffats och vad som sagt och det ändra jag har att säga dig JUST NU är typ "dra åt helvete" ? Vad är ditt enorma problem? Varför tar du ut det över mig? Det ända jag gör för dig är att ge, ge, ge! Jag har aldrig bett dig om någonting, tänker aldrig göra heller, för det ända jag får ut är skit, skit, skit.... whats up with that? :s Jaja, inte värt att lägga tid på!


Ett gott nytt jul!

Dååligt med inlägg av mig, men jag ska erkänna jag har inte ORKAT!

Liver rullar på som vanligt, bråk på bråk på bråk... Jag pallar inte trycket! Men det är då man har världens underbaraste vänner man kan umgås med och kolla film, och tjillerilla!! BÄSTA! Imorgon är det julafton eller aah om en kvart typ!

Godnatt och God jul!


Julkänsla

Idag fick jag lite julkänsla iallafall, satt och kollade tv med mamma och pappa med massa ljustända och alla tomtar (min mamma ÄLSKAR tomtar på julen tror jag) Vi har iallafall ett helt bort med typ 40 tomtar på! Aja, mys!

Trött är jag och då sov jag mellan typ halv 5 till halv 8a... Känns att det snart är lov! Skönt, skulle gymmat men blir kankse imorgon iallafall. Vem vet, ingen vet, alla vet!
Förresten drick ALDRIG cola på expresso house i sollentuna centrum, den smakar fjärt! "fjärtcola" Hahah, dagens roligaste iallafall!


i loove uu! <33

Is-kallt!

Det är iskallt ute! Fryser som en lite gnu just nu, men går nog snart över! Varit och handlar "avslutningspresent" till våran lärare eftersom hon slutar :( Sorgligt. Jaja, finns inte så mycket att skriva, massa irritationer pågår runt om i mitt huvud just nu. Det är också sorglígt för behöver inte vara så, men så är det! 

Alltså livet är inte lätt, har aldrig varit och kommer alltid vara! Vad skulle vi göra utan motgångar? Förstår inte riktigt varför folk tror att livet är en dans på rosor? Det är det inte. Alltså skulle inte vara roligt utan lite utmaningar, och hinder, vi skulle inte fungera om det inte fanns, vi skulle inte lära oss någonting! Aja whatever, palla lägga tid på det!

Pyss&krajm skymbanen!

Bästa!

Alltså igår hade jag BÄSTA utgången ever, och det va på KC! Men det va så sjukt kul och alla var på topp och allt bah "woohooo" Ja ni fattar. Alla blev väldigt fulla iallafall,.... Haha, asså jag kan inte skriva mera nu!


Woohoo!

Jag gjorde det! Jag kom på hur, jag kom på varför och så poff vare borta ut min världskarta! :) JAG ÄR GRYYYM!

Var i sollentuna idag med tjejerna och handla julklappar! Vi höll även på med projektarbetet och låt mig säga att det gick mindre dåligt! Haha, men det löser sig tillslut!

Asén tog även hål i örat, så skulle "frisören" ta hål, men först skulle hon rita prickar på öronen med en lite vit tuschpenna, Asén ba ; VAD SKA DU TA HÅL MED EGENTLIGEN? Hahha, hennes min och blick var obeskrivlig! Det var lätt dagens bästa! :)

Nu blire middag! :)


Det räcker!

Sluta prata med mig med en nedlåtande ton, sluta tro att du vet allt, sluta tro att du kan allt och framför allt sluta tro att du är bäst, för sanningen är du är inte bättre än någon av oss andra! Blir så sjukt irriterad på din attityd, allt handlar inte om dig, och det är slut på lögnerna nu, Sanningen ska fram!

:'(


Oups!

Dåålig uppdatering men pluggat mycket dom senaste dagarna, och varit sjuk. Aja har rättkunskapprov imorgon och det känns som om det sitter ganska bra om jag ska vara ärlig, inte för att skryta eller så... Kan ju även vara så att jag tycker att det sitter och sen när jag kommer till provet så sitter det inte. Haha, jag tycker prov är svårt under stressande skit.. Aja, nu ska jag kolla lite tv, läsa igenom allt en sista gång sen ska jag läsa igenom allt igen. :p


Jag älskar dig <3

En gång är ingen gång.

Skönt, nu är det slut med körkortsteori på tisdagar mellan 17.30-19.30! Softa puckar! Men jag säger så här, om Jocke har körkort innan mig så tar jag inte körkort! Hahha, bäästabästa! Kollar iallafall DH nu, det äää naajz!


Aja har inte så mycket mera att skriva om liksom, alla julklappar iallafall klara nu... Såå nu äre lungt på den punkten! :)


En gång...

En gång i tiden var du min, nu är du bara en dröm! Meeeeeeeeeeeen dags att nanna kudde nu! Gnattiis!


RK

Sitter på RK:n och tjillar! Nyss kollat på "luciatåget" om man nu kan kalla det det.. "tänd ett hus och låt det brinna" Jaja, det va KUL! ..... Ååååh! Visa mig vägen hem tack, orkar itne sitta här längre... Menmen snart slutar man... 14.30

Inte på humör!

Jag är inte på humör för något just nu, mitt humör är sämst! Ber om ursäkt till mina vänner för att jag är otrevlig och har sugit humör! Men jag är sjuk, och verkar inte bli något friskare än så här och det tar som fan på krafterna att hosta, sova dåligt, äta dåligt, må dåligt! Tror även det sitter mycket psykiskt, behöver komma bort och ta hand om mig själv. Men vi får se hur det blir med det, snart lov ju!!


Play the game!

Hemma nu efter ännu en DÅLIG skräck film hemma hos Asén... Vi väljer bara DÅLIGA skräck filmer! Kommer inte ens ihåg vad denna hette men den skulle va typ som "the grudge" Men kan väll säga att den SÖG! Så om någon vill rekomendera en bra skräckfilm så bee my guest! Aja, nu blire nog sova så jag orkar utgången imorgon för att fira lilla Asén som ÄNTLIGEN blivit 18! Wohooo säger jag baah! :D


take it,


Det är inte lätt när det är svårt!

Tiden går så otroligt fort just nu! Är sjukt trött men kan inte sova nu, ska vara på UM imorgon klockan 9 så jag tar en promenad sen går jag och lägger mig! Sjukt skönt, men kallt!


usch..

Det typ vibrerar i bröstkorgen när jag andas och det är jätte obehagligt :/ Ska ta det lungt till helgen, vill inte vara sjuk på lördag när vi ska firaa Aseeen ju! Aja, känns som om bloggen får ligga lite på hyllan medans jag frisknar till liksom!  :(


Sjuk!

Jag är sjuk, hosta, förkyld, ont i halsen! Men det funkar, man måste ju tänka positivt! Har varit på körskolan idag och haft teorilktion, sjukt lärórikt, men nu ska jag sova! Natti sötasmåpojkflickor!


Faenfaaan!

GODNATT!


Nu blir'e staaan!

Ska fixa mig sen drar jag tills tan med tjejorna! :) Mys med julhandling osv! :)


Allt och alla!

Allt och alla kan bara dra åt helvete just nu! Stänger av telefonen, checkar ut för natten, så sjukt förbannad och irriterad!

Imorgon drar jag in till stan och shoppar!

Alltsååå...

Gaaalet kul igår alltså! Åkte tåg till uppsala mötte upp M,J,T och E (orkar inte skriva namn). Så vi drog in på Kalas börja dricka, träffa skönt folk, och daansaa sönder! Jaja, vid 2-3 kom A och hämtade oss och vi åkte till Enköping, alltså jag tjata om att min livmoder skulle ramla ut för jag hade så ont efter dansat så mycket, sen skulle jag berätta om en bil som hade kört in i en lyckstolpe och sa typ " alltå inte en riktigt sväng utan en sväng sväng? Fattar ni?  Nä men typ något sån, bilder kommer när Therese skickat dom.
PUSS

Hejdå märsta! Haallåå uppsala


NU kör viii! :)

Uuuttrååkaaad!

Tåget till uppsala går inte förens 20.31, och jag är redan klar och allt... Ska jag göra nu rå?! :( Aja, något går det väll alltid att hiitta på liksom, men ja! Föra lite kankse, men tråkigt ensam juu :(. Skulle åkt till Enköping innan men hade fått stressat så mycket då, hade kommit dit 6, behövt duscha och fixa mig, sen äta osv, bussen till uppsala går 20.15 liksom, baaara massa jobbbigt ju! Ajaaa, får väll se vad jag hittar på nu, men något blire iallafall! :)


Orkar inte!

Trodde jag skulle klara mig från att bli sjuk, men nejnej, hej och välkommen till hostan, rakbladen i halsen och förkylningen! Jag bara känner för att gå och lägga mig och ska fan göra det! Angående inlägget nerean för, där någon kommentera "antagligen bryr du dig för att du skriver om det" Eller något liknande? Klart jag bryr mig, men har gett upp med denna person, får ingenting tillbaka och ställer upp gång på gång, men allt bara skiter sig för den hela tiden och jag blir lidande? Men jag bryr mig inte om den personen har det bra eller kul, eller försöker göra mig avundsjuk osvosv, för det är så helt sjukt att ens anstränga sig över det liksom? Idiotiskt.

Menmen, nu blire sängen och hoppas på att vakna friskare för imorgon blire nog Enköpingsflickor om jag mår bättre! :)


Nämen fy!

Jag har forfarande ont i magen och munnen (pga visdomstanden). Trött på att ha ont, och varken alvedon eller Voltaren hjälper, så vet inte vad jag ska göra! Nu ska jag åka och handla, och lämna tillbaka filmer, jaa mycket som behövs göra idag -.-'


Hahahahahaha!

Jag bryr mig inte, du beter dig som en lite barnrumpa i mina ögon! Sista gången jag uttrycker något om dig, du vet mycket vääl att det här är menat till dig så väx upp! Du är barnslig, omogen, ful och luktar kul ;). Nej men seriöst, jag kan inte sluta skratta åt att du försöker lyckas med något som är så himla dåligt, jag blir inte svartsjuk, jag blir inte avundsjuk, jag bryr mig helt ärligt inte.  Förutom att jag kommer ha ett gott skratt typ resten av helgen så, tack för den! Ta åt dig F!

Näj, har inte fått något vettigt gjort överhuvudtaget idag, skola, hem, bada, sova, vakna, mormor, hem, ut, hemma... Ja precis, blev inge gymma pga smärtorna! Jaja, får se hur jag gör imorgon blir iallafall lunch med mormor! MYS! :)


Asch!

Två alvedon och ett bad senare! Nu har jag badat och tagit två alvedon för magen, känns bara lite bättre :/ Sen har jag ringt UM och bokat tid.. Nästa torsdag klockan 9! Nu ska jag vila étt litet tag, sen städa mitt rum, sen ta en lång promenad!


Ibland så..

Oooom jag ändå inte hade så förbannat fucking oont! Jefla skit!


Skolan!

Nu är jag i skolan på rättkunskapen det är mysigt! Sitter mellan samira och Victoria... Jobbigt nu när samira sitter och smeker mitt lår :o vad är det för stil?!  Nej skojjar bara, har skit tråkigt! Jaja, Nu ska jag lyssna liter meeera!


Näää...


Glee

Ligger och kollar på glee just nu. Det blev träning imorse, skönt! Har ingenaning om vad jag ska hitta på nu, väntar på middag.


Looking good!

Godmorgon! Sitter och väntar på att Sofie ska ringa för att se om vi ska träna eller inte! Jag är sjukt taggad på att träna! Börjar inte förens 10.50 så hinner ju innen skolan börjar och det är skönt eftersom jag oftast vaknar så tidigt! Men nu ska jag försöka äta lite frukost!


RSS 2.0