En vecka sen jag skrev!

En vecka sen jag skrev nu och mycket har hunnit hända :o! Pluggapluggaplugga är prio 1 nu! Känner mig taggad på skolan äntligen, nu är jag nästan helt frisk och då blir det börja träna! Känns som om allt kommer lösa sig nu till slut! (:

Kom nyss hem från Asén vi plugga till provet i rk imorgon, känns som om jag kan det mesta, yes! Sen har det väll inte hänt så mycket mera, jag börjar tröttna på vissa människor i min närhet men så kan det vara! Vänner kommer och går, men dom äkta består liksom! Tack för att ni finns yaaao!

Nu ska jag plugga litelitelite till, kolla en film, somna och sen blire plugg imorgon! :)


Kärlek till mina brudar! ;)

en fåghel!

Jag har inget vettigt att skriva... Booring människa jag är, i know! Menmen, vi får prata om det en annan dag :D


I dont know.


Sakta men säkert!

Trött, trött, trött! Ska sova och äta hela dagen! Inte gå ut, inte röra mig från sängen utan bara ligga här! Kommer antagligen stänga av mobilen och datan!



Kärlek!


o.O


Nää

Pga min hosta kan jag inte sova.. FAAN!


Jag vet inte...

I'm Gonna Make A Change,
For Once In My Life
It's Gonna Feel Real Good,
Gonna Make A Difference
Gonna Make It Right . . .


Mums!


mihihihi!

VS  ?

Asen!

Hörru Asen? Du har får ha din TI i freed! Checka in denna pudding!



Nää..

Ja, är sjuk. Min hals tar död på mig, och ja... mår som en skållad råtta ? :s ... äääsch, haft as mysig kväll med Asen, vi hyrde film, köpte godis, spela Mario kart på Wii, VI ÄÄGER! Goo bluue teeam! :)

GODNATT!

Inte lätt va?

It's not to cool to be ridiculed
but you brought this up
On yourself. The world is tired of pacifiers
We want the truth and nothing else.


<3

Du är det vackraste jag vet
Drömmar om dig gör mig så het
Jag tänker på dig dag som natt
Det är för dig jag sjunger min skatt
Du betyder så himla mycket för mig
Du vet att jag, jag älskar dig



Undra vem det är som är falsk.

Helt seriöst nu får det vara nog, är tiäckligt förbannad på ditt betende. VÄX UPP! Allt kan inte alltid kretsa runt dig, ledsen att behöva säga det prinsessan, men så är det!  Och tror du att det bara är du som mår dåligt, guess what? alla mår dåligt någon gång? Alla kan inte sitta och tycka synd om dig 24/7 eller ge dig all uppmärksamhet du alltid ber om, thats it! Folk i din närhet läser av dig så jävla fort, och sen är det ingen som orkar umgås med dig längre. Undra varför va? Aaah, din jävla attityd mot andra människor. Snälla inse vad du gör, väx upp och stå för dina fel, dina brister, och framför allt ta tag i saker? Sluta sitt bakom datan och telefonen och lek så jävla tuff när du i verkligenheten inte ens vågar kolla eller visa vad du står för? Guess what, droppen gick för mig igår! It's over and out!


Ajdå..

Jag försov mig... Jag försover mig aldrig,.. mamma väckte mig kvart i 8a.. jag låg kvar, gick upp 8a fixa mig tog halv 9 bussen och nu sitter jag här på äh = äntligen helg (ämneshanledning) Jaja, lite kul måste man få ha! Mohahahhahahahaha, jätte kul, fredag idag.. Sköönt!


Det går inte..

Jag är ledsen, men jag vill inte ha något med dig att göra! Jag är inte ett mellanting som du kan använda som sin barbie docka. Time to grow up!


Shiet!

Öhm.. jag nyss städat rummet, gick fort ju! Alla kläder väntar på tur i tvättmaskinen osvosv! Ikväll fyller morfar år så blir kalas där! MAAAAAT! Jag är hungrig :o sprungit runt hela dagen. Förkylningen kan itne stoppa mig nu! Jag är på topp!

Haft värdlens underbaraste dag med Fifi och Asejjn! Mohoaoaooa! Gullumpar, bilder kommer när jag kommer hem! mums! Puss!




?

Känner mig som ett stort jävla frågetecken just nu, vem fan har mage nog att stå och smutskasta folk på internet? kallas mobbning. Dock vet jag att personen i frågasättning inte tar åt sig, och personen som skriver det mår skit! Alltså wtf is this? Väx upp någon gång, vi är fuckin 18 år, 18 år ? VUXNA MÄNNISKOR, och tro mig det här är dagisnivå på betendet. Jag tänker inte yttra mera tankar och åsikter om detta, jag är fan mer mogen än så här, och tänker inte bli nerdragen i dagisbetendet!

Jag känner mig så otroligt tom just nu, vad fan är det som händer? Här ställer man upp och ställer upp men så fort man yttrar en åsikt får man skit? Hmm.. hände med yttrande frihet? Det värsta av allt är... Tänker inte ens skriva det, det förtjänar inte mina ord, mina åsikter, eller mina tårar för allt det får mig att göra är att fucking gråta!


SS!

Säng och sova, ska jag göra nu! Sjukt trött, råka slumra till hos samira när vi kolla film, vakna av att samira och th stirra på mig, vad är det för stiil? :o Menmen, skönt att vara trött iallafall, kommer vara efterlängtad sömn!


Migrän!

Jag lider av grov migrän, men tro mig jag är en krigare! bara för att jag får en "migränattack" betyder det inte att mitt liv är slut, jag är stark, bah vila 30 minúter, stoppa fingrarna i halsen, låta det komma ut sen så mår jag som en färsk lärka igen! Så guess what? Jag är en stolt krigare när det gäller migrän! Mohahhahaha! Jag gillar ordet kriga :D


JAG SÅ INTE NEUTRAL, JAG TAR PARTI!   ( sossaaarnaa )


Idag fick jag även veta att jag är svag och dum... jaadå, tyck att jag är svag, men jag har fan så mycket mer muskler än du! ;)

Moondaaay mooorning!

Näämen godmorsning! Jag är nu vaken eller aah! sov en timme inatt... Sitter nu i skolan iallafall, grejt! Aja, idag händer inte mycket, men jag får sysselsätta mig så jag inte går och lägger mig när jag kommer hem iallafall!


Till dig, dig dig! -.-'

If my body was on fire,
You’ d watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...
But darling I’ll still catch a grenade for you
Throw my hand on a blade for you
I’d jump in front of a train for you
You know I'd do anything for you,
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same.

Så här kände jag för dig för 2 månader sen, men nu är det totalt blankt! Jag har ingen, absolut ingen glädje av att ha dig i mitt liv längre, du kom, du gick, du lämna stora sår i hjärtat, och du lever vidare som inget har hänt. Guess what? Jag kan fylla hålen med andra saker, myckte bättre än du, riktigt vänner, folk som ej sviker, folk som inte tar en förgivet, folk som umgås med en utan aatt det bara ska passa dom.

Det är över nu.


Smärtgränsen är hög!

Jag tål inte detta mera! Jag får ta en smäll eller två men det skiter jag i! Jag har inte gjort annat än att legat i sängen typ heeela dagen idag, men känns bra! känner mig iallafall lite friskare, men har dock träningsvärk i mage efter hostat så himla mycket! Det är en jätte obehaglig känsla för er som inte haft det, ikväll blire hostmedicin innan sängen, kunde ju dock inte ta det igår eftersom jag druckit lite, menmen.. Ibland får man lida!



Väntar på att Aseen ska komma hem från staallet! :)


Inte okej!

Jag är förkyld, läs förkyld, läs IGEN! Skolan börjar på måndag och jag är förkyld och hostar som en gök.. jaja tacka gudarna för medicin! Min bebbe kommer och tar hand om mig ikväll, så mys! Sen så kankse vi träffas Asen och David *hoppaaas* (peppapeppataiträ) Jag är så ootrooligt uttråkad. 


Mys till max!

Jag och Asén har myysigt hela eftermiddagen framför datan och garvat åt folk på fb, roliga bilder, och youtubeklipp! Baahamaa!!! får väll se vart kvällen leder oss, nu blire middag med gäster! :D

It's over!

Du är inte värd mig, du har aldrig varit och kommer aldrig att vara!

Livet rullar på som vanligt, saknar min bebis! Men tjejerna gör en på topp ändå! Igår kollade vi film, någon "skräck" men som vanligt SÖG den... deprimerande huh? Sen spelade vi supermariokart och skämta som faaan om allt och alla!

Måste springa, hel bussen med Asen!! Muhuhuhuh!


Nu vänder jag bort huvudet och slutar bry mig!

Räcker med två bilder jag tog idag!


Godmorgon! :)

Nu har jag typ vaknat, ja! Funderar på att sätta mig på bussen till enköping... men 1 och en halv timme på en buss är inte så lockande... men ja, vem vet! ffår väll se vart jag tar vägen idag!


Snurrsnurrsnurr!

Snurrsnurrsnurr är det ända jag har att säga idag! sååå blire film med Asen lite senare ikväller! Myspys!

RSS 2.0