Ojdå,

Tankarna bara flyger runt i huvudet, så sjukt förvirrad just nu! Men det löser sig, är ju lov! Men ska sova tidigt iallafall, Godnatt gott folk! :)


Gah för bakisdagar!

Shit vad dåligt man kan må, men man mår som man förtjänar! Varit i vikingahallen och kollat när kusin spelat Handboll, dom vann med typ 48-14 eller något sånt. Träffade även Lobban, eller ja hon var med och vi snacka om vad som egentligen hände igår :p Haha, det låter bra.


Aaaj!

För trött för det här! Har iallafall lov nu, men kul att det kommer komma hantverkare hit typ 7 på morgonen och bygga om köket! Jag ska sova borta, undra bara hos vem. Lägger in lite bilder tror jag!


Åhhh!

Irriterande.. Har fått utslag i ansiktet igen, var ungefär exakt två år sen jag hade det sist, mitten av oktober.. Någon allergi grej tror jag det va, kan lägga upp bild på hur det såg ut sist.


Började som uttslag sluta som svullnad och sjukhusbesök!

2 timmar till höstlov!

Sitter i skolan och sjunger jonny cash! Cash is king! Fattar do?! Nej skojja bah, nu ska jag fortsätta med mitt svenska tal, kommer bli awesome! Så jobbaajobbajobbaa! Inte långt kvar till lov nu kompisar!


moshi moshi!

Mjölmjöl, mig trött, orkar inte skriva! Gurkburk fan.


Bjuder på en mongo bild från veckansgång!

Bumpy ride!

Är i skolan nu iallafall, har rättkunskap, skriver om adoptionskostnader, sviiiinigt dyrt! Men iallafall, lång skoldag idag, och ikväll blir det standup! Ja, aja vettefan vad jag ska skriva just nu alltså, snart ska vi ha pa, då blire jobba med det. KUL! :D


Ibland måste man,

Ibland måste man få skrika, ibland måste man få bli arg, ibland kockar bägaren över helt enkelt. Jag har dock gjort misstaget att ta ut all min ilska över en och samma person, men det är den person jag står närmast och älskar mest! Jag har den tedensen att lagra allt inom mig tills jag kan bli så förbannad på den person som bara frågar om vad klockan är, och hur fel är inte det? Jo, ganska fel, men jag försöker träna bort det och det går bättre och bättre, men nu tar jag ut allt på han istället och det förstör så mycket.



I cant live
With or without you


Gamla bilder!


Bara kände för att lägga upp gamla bilder........

Irriteraande!

Idag vaknade jag och gick till skolan, började 10.50, tror ni inte våran samhällslärare är sjuk? Känns sådär super kul, sen har vi bara en lektion som börja nu 13.20. KUL! Aja, vi drog och fikade iallafall, hade trevlig och nu har vi Natrukunskap!


ReSpEkT!

Allt handlar om respekt, någon många människor verkar fan inte fatta att man ska respektera människor no matter what! INTE VARA OTREVLIG?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? -.-' jaja, nu är det ute, läs och waaainaaa!

Godmorgon!

Tjenis! Imorse vaknade jag 07.30 me somna om till 08.00, Skönt! Vaknade tog en dusch, pratade med mamma sen körde hon mig till centrum där vi hämtade upp Lobban och sen åkte vi till stationen och tog en fika. Sen tog jag och Lobban bussen upp till Asen och stressade henne! Nu är vi i skolan och ska skriva ett tal på svenskan. 


Så jävla fin låt!

Wish I could be the one
The one who could give you love
The kind of love you really need
Wish I could say to you
That I'll always stay with you
But baby that's not me
You need someone willing to give their heart and soul to you
Promise you forever, baby that's something I can't do
Oh I could say that I'll be all you need
But that would be a lie
I know I'd only hurt you
I know I'd only make you cry
I'm not the one you're needing
I love you, goodbye


Piss!

Allt känns skit! Åh hatar den här känslan när allt bara går fel fast egentligen gör det ju inte det, men bara känns så...! ÅÅh, aja, fast skit kul idag iallafall, men nu ska jag kolla tv och bah ta det lungt!

Paddepolack!

Världens roligaste bästaste blogg, http://paddepolack.blogg.se 


next - religion!

Nu har vi religion, kulkul, slutar 14.30, sista lektion naturkunskap! Jag har ont i magen, och ont i halsen, och ont i hakan! Massa ont! Nej men nu ska vi vara positiva här! Ikväll vill jag ha kul, men ska skriva på svenska talet! GREJT! Sen så ja.. Får väll se om man hittar någon frivillig som vill hitta på något! :)


Pippifågel!

Put your hands up for detroit, our lovley city! duntduntdunt, PUT YOUR HANDS UP FOR DETROIT! pumpas i högtalarna just nu! :D

Jag är glad! Yeah im feeeling good tonight! Mina strumbyxor gick sönder :| Haha, i rumpan, fastnade typ i en bänk, va lite kul! Nu ska jag fortsättaaaa!



Hej och välkommen till paddepolack.se

Hejsan, nu är jag i skolan eller varit ett tag men inte haft några batterier på dator så inte skrivit. Jaja, sitter och jobbar med adoption på rättkunskapen! NAJS! Men iallafall snart lunch! måste mätta magen, åt faktiskt frukost idag, det va länge sen jag gjorde det faktiskt! Menmen, nu ska jag jobba vidare.

P.S Theresa är en paddepolack!


Bio!

Ikväll blir det bio med Lobban, pananormal activity 2! Awesome!  Taggad till max på den filmen alltså :D sen är det alltid lika mysigt att gå på bio på söndagar när det regnar och är trist väder liksom!

Min helg!

Fredag : Slutade skolan, sen var vi några tjejer från klassen som åkte in till stan och käka lunch och hade allmänt kul. Sen kom jag hem, duschade och fixade mig, sen åka jag till uppsala och mötte Therese, Mickan, Julia och Ellinor. Vi drog till kalas och festa loss typ. Sen åkte jag hem till älskling och sov där, haha när jag vakna så va jag sjukt sugen på mjölk, och han hade ingen hemma så han åkte och köpte! (a) bääästa! <3

Lördag : Vaknade, käkade frukost, mös lite innan hand följde med mig till busshållsplatsen. ÅKte buss hem, sen somnade jag när jag kom hem, och vaknade av brorsan. Fick skynda mig upp eftersom vi tjejer skulla ha filmkväll. Snabb duschade, fixade mig, sen åkte jag buss ner till centrum och mötte upp dom andra. Vi hyrde Wrong turn tror jag den hette, 1&3an dom hade inte 2an. Haha, kom hem runt 12 iallafall, haft en underbar helg!


Im cool, im in school!

shiet vad med snö :o Jaja, nu har jag religion! NAJS!


jag vill!

Mitt inlägg som jag skrev nyss försvann! Drygt som det känns just nu, men skriver om!

Igår var jag ledsen, riktigt ledsen men jag vet inte varför! Vet inte om det var hormoner eller om jag verkligen var ledsen, jag tror faktiskt att det var lite av varje. Jag tyckte typ att alla var typ värdelöst, och inget gick som jag ville! Aja, men nu mår jag bättre och är gladare, och känns som om allt går bra!

Hemma så är allt bra, har världens bästa föräldrar och det känns som om jag börjar komma in i rutinerna med skolan osv. Blir så trött hela tiden, men det går ändå! Jag ska iallafall fortsätta med arbetet nu som jag nästan är klar med, sen får vi se vad jag hittar på! Lektionen slutar snart.

Hur länge ska man vänta på en ursäkt? Hur säger man upp vänskapen med någon? Hur länge måste jag veta att du ljuger för mig innan du berättar? Ska jag konfrontera eller skita i det? Ja, tankarna bara snurrar! GREJT!

Tummen ner!

Adoption!

Nu har vi rättkunskap och vi sitter och ska skriva ett arbete om adoption, intressant! Ska dra med samira till bibblan för hon hittar ingen information om just hennes inriktining i adoption! Menmen det är vvaaackert!

Energy dryck!

Imorse när jag och Lobban var på centrum efter fikat så fick vi något ryck och då tyckte jag att vi skulle köpa en platta energiiiiidriiicka och slänga in i skåpet, sagt och gjort så ligger nu ligger en platta i mitt skåp och väntar. Mohahhahah, snart börjar kuungarna! SOFT!


The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall
You say it best
When you say
Nothing at all



"Ett monster som skiter i en skräckfilm, det va nytt"

Rolig hädelserik dag! Fastnade hos telefonsäljare typ 20 minuter, sprang därifrån, han såg ut som en stekare med idiomin på läpparna! Jaja, sen kollade jag Lobban och Victoria på Instängd 2! HAHAHHA, fyfan lätt värt att se, tro mig! Sjukt läskig som över går till kul.

Känner mig lite PMS'ig atm!

Godmorgon!

Tjena, eller ja, nu är jag på samhället! Trött och allmänt dåligt humör helt plötsligt -.-' 

Om folk bara skulle bry sig om sitt eget liv och sluta lägga sig i mitt så skulle jag må bra! -.-'

Det ända jag vill säga just nu!

Stinsen

Idag var jag och Sofie på stinsen och handla lite, handlade sjukt snygga skor! Stövlar med klack, bilder kommer! Köpte även en randig svart/vit kofta, leggings, ett bas linne, en conceler. Ja, Nu har jag sjukt ont i huvudet men måste plugga naturkunskap, prov imorgon! 


Middag först! :)

Himlen är oskyldigt blå

Varit på bio iallafall, himlen är oskyldigt blå, den var rätt bra för att vara svensk alltså! Sjukt trött nu, och sjukt lång sovmorgon imorgon, så blir att sova nu! Sova ut för en gångs skull och hoppas ingen väcker mig imorgon! Har sällskap i sängen! NAJS! Nej, nu blire nattinatii ;)
BUUUSIGT VÄRRE!

Jesus amalia!

Nu har jag varit och fikat med Sofie och Danne, SUPER KUL! Hahaha, nej men nu ska jag äta middag (hungriig som f*n) Sen ska jag städa klart, sen kankse det blir bio! NAJS.


Det ska va husvagn!

Kollar sjukt trist film på naturkunskapen, vi börja med evolutionen denna timme, satt det är najs! Prov på onsdag i naturkunskap, kulkul! Shaaajse, vad trött jag är! Nu ska jag kolla klart filmen, slutar snart satt det är skönt! Hem och plugga och städa (igen) sen sova! :D

Skulle inte banga på en red bull!

Ja men godmorgon! Jag ramlade på våran framside altan imorse, det va sjukt kul, men gjorde svin ont i ryggen! Sen var det en bil som hade kört in i ett staketet, så det blev köö där ett tag. Aja, nu ska jag kolla på något på samhället!

Upp upp och ivääg!

Nu har jag pluggat lite, och nu ska jag plugga mera.. Sen kolla lite tv, sen sova! Fyfaaan vad skönt alltså.


Nu ska jag smörja in mig i helosan soooom luktar så sjukt gott och är mysig mot huden! Puss & Godnatt!

pluggpluggplugg!

Har prov imorgon, ska göra power point presentation till svenskan osv... Jag är rent utsagt förbannad, och jag förstår bara inte vissa människor, hur fan kan man? Aja, lyckad helg iallafall, va på KC igår med Lobban sen så ja, jajaja! Trött är jag, måste städa, plugga, sen ska jag och Lobban färga victorias hår, jaaja, orkar inte skriva mera, bjuder på en bild.

TUMMEN NER FÖR DIG!

You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say

That it's too late to apologize, it's too late

Det är det ända jag har att säga till dig atm!

I could really use a wish right now!

I wanna make up right now na na
Wish we never broke up right now na na
we need to link up right now na na


Medusa!

Godmorgon, idag är jag trött! Igår blev det fira Sofie, först smörgåstårta hos sofie sen rörde vi oss in mot gamla stan till medusa. Kvällen va lyckad, sen drog jag, Andrei, Charlie och Anton och käka donken innan vi begav oss mot pendeln som var en kvart försenad. Charlie var jävligt sugen på per-robin iallafall, men fick ingen lycka hittaad där. Nej, men hade gaaaleet kul iallafall, nu  blire vila , sen åka och hämta grejer hos sofie, sen får vi se vart kvällen leder.

Ingen kommentar!

Gahh... inte bra, inte bra! Trött, så godnatt!


KUNG!

Dags att lämna plats åt någon annan som gillar dig,
den andra flickan som betyder mycket mer än mig.
Dags att gå vidare, jag är ju ganska ung,
men glöm inte bort att du är bara min kung.

Sax

Sax, hår, och pengar = frisör, ja ni såg rätt, jag ska gå till frisören idag! :o och klippa mitt hår, mitt älskade hår, men det är behövligt. Det kommer bli kort, men det får jag stå ut med! Kaaatchiing!


underlägsen

Måste bara skriva av mig känns det som, men vet inte hur jag ska börja. Det har pågått ett tag nu, du har fått mig att känna mig så underlägsen, så värdelös, så.. Som en total nolla iallafall och jag har inte vågat känna efter förens nu, och jag mår piss, helt ärligt talat, jag har sjunkit tillbaka till så jag mådde för 2 år sedan, och allt pågrund av dig. Mitt fel att jag släppte in dig i mitt liv, men tyvärr, nu är det som det är och den här gången kommer jag ta mig upp från skiten och leva påriktigt! Det du har utsatt mig för är förjävligt, fattar inte att jag insåg att det tidigare, allt gick för långt, och det blev försent för att säga ifrån tyvärr. Men du fick som du ville, du va glad, men du tänkte aldrig på mig?..

Tänker inte skriva mera, orkar inte! DET ÄR ÖVER.


Buhuhuu!

Kollar på kungarna, är sjukt förbannad, och trött. Jag tänker inte ens gå in på varför jag är förbannad, men personen som jag är förbannad på vet om det gott och väl, och har bara lust att skriva ut allt här för vet att dina kompisar läser mig blogg, men jag är inte så elak. Men en sak till från din lilla käft och allt kommer komma ut, tro mig! Ja men nu ska jag iallafall kolla klart på kungarna sen plugga lite sen sova!


Kände för en bild!

Ajajaj, det bultar och det bankar.

Kollar på någon film från UR på naturkunskapen just nu. Helt slut, går runt här i mina uggs, mjukisbyxor och en tjocktrööja, ändå fryser jag, känner mig som en slusk.. Prov i morgon i rättkunskap så ska hem och plugga när jag slutar, kul. Äsch, måste kolla filmen nu -.-

Godmorgon

Nu är jag i skolan och har samhälle, trevligt trevligt. Pratar om arbetslösheten osv, jag mår absolut inge bra idag, kan jag inte bara blii frisk?! känns som om jag bara blir värre och värre, och jag orkar verkligen inte det. Men får väll gå tillbaka till doktorn. Jag ska nog iallafall klippa mig innan fredag när vi ska ut med Sofie, jajafår väll se hur det blir!

stressig dag,

Sjukt stressig dag, helt slut och fryser. När mamma och pappa slutat jobbet skulle vi åka och gratta Andreas som fyllde år idag, åkte dig åt mat och fika sen hem igen. När jag kom hem åkte jag itll sofie och plugga lite sen hem igen, nu fryser jag och vill sova, trött!

Lägger in en dagens ooutfit :o (mitt hår va blött!)

Randiga leggings - Lindex
Svart fodralklänning - H&M
Kavaj - Sebbes.

Måååste lägga in bilderna på sofie med mitt löshår,!

Sofie i hörnet, före!                                                                                 efter :P

hemmaa

Nu är jag hemma igen, blev lite ändrat så nu va samira och theresa också med och kolla på filmen hemma hos theresa :)



dagensroligheter

Lång dag, trött som f*n iallfall, handlat massa presenter och sen kollade jag film hos sofie.
Iallafall, jag och sofie skulle hyra en film, vi går in på video butiken och ser REC 2, hallå? visste inte ens att den fanns! Men vi hyrde, köpte massa godis och kolla, den va bra ._. kommer nog komma en 3a också med tanke på 2ans slut. Jaja, nu ska jag kolla tv, och vila sen möta V&V och kolla REC 2 igen! 


GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER ATM -.-'

21.13

Shiet vad trött jag är! Jag har absolut inte gjort ett piss idag, skulle ha fikat med tjejerna och färgat håren osv men jag orkar verkligen inte. Sovit för mycket så lär säkert inte kunna sova inatt heller, men det får jag stå ut med. Mamma&pappa kom hem med kycklig vid 2 så blev äta lite lunch, hjälpa pappa med nya telefonen, tro mig han är stolt över den. Sen gick jag och la mig igen, vid 5 kom mormor och morfar och åt middag, sen kom A och gjorde mig sällskap ett tag, vi åkte runt lite och gjorde inget speciellt och nu ligger jag här igen. Jag har typ stickade känsla i bröst och mage, även illamående och nästan tappat rösten igen. ALLT GÖR ONT! jag orkar seriöst inte vara sjuk längre.. -.-'


oj,

idag är en sjuk dag, såå sjuk.. finns inte ord. blir bara värre....

Yes, i do


Vicks!

Lever ju typ på alla olika sorters halstabletter, vicks, läkerol, fisherman, strepsil osv. Men en sak jag har märkt, har så extremt ont i halsen så vicks blue smakar inte som vicks gör, utan som smakar gräddcola :o. Det är iallafalla najs! nej men nu ska jag sova (a) gudnatt!


00:11

Nu har jag kommit hem från Victoria, vi åkte först till centrum där vi mötte upp Lobban sen drog vi och handlade massa godis och dricka osv, sen efter många om och men hyrde vi filmen REC. Både jag och Lobban hade sett REC tidigare men den är lika bra varje gång.

Jaag typ älskar att umgås med V&V för dom är så roooliga, skööna och alla vi tre är så totalt olika varandra men i slut ändan så lika. I LÖÖÖVE THEEEM! dom gjorde verkligen min dag idag, nu är jag på bra humör och ganska trött, även fast jag typ sovit bort hela dagen (a).


Det är över!

Låt mig vara, ring inte, smsa inte, skriv inte någonstans över internet, kom inte fram till mig och du ser mig, utan låt mig vara! Det va du som ville ha det såhär så ditt val, du kan inte bara ändra dig efter 3 sekunder och tro att allt är okej.

Jag mår iallafall skit idag eftersom jag gick till KC igår även fast jag är sjuk, sovit bort hela dagen typ. Lutar åt att jag ska kolla film ikväll med V&V, får se hur länge jag orkar.


Klagar.

Känns som om klaga är det ända jag gör just nu, aja iallfall efter jag slutade i skolan åkte jag ner till centrum och åt lunch med mamma och Emma på bullboden. Blev en kycklingsallad, men gurkan och tomaten va så ofräsch, usch! -.-' Men sen åkte jag till sofie och vi börja kolla på två inspelade gamla konserter av Britneyspears från när hon typ va 18, grym! så fick vi iden att vi skulle hyra crossroads så vi gjorde det med!

Jag har typ stört ont i halsen och hostan är nästan värre, skit hostmedicin och inte hjälpa då! Och det värsta ät att jag känner att jag har halsfluss, men palla gå till läkaren igen dom hjälper en inte! -.-' SUG HUMÖR!

roligt!

Kärlek!

är du kär? - Ja.
i vem isåfall ? Min apa!
har du dumpat någon? - ja.
har du blivit dumpad? - ja.
hur många förhållanden har du haft? - 1 seriöst andra lite mindre seriösa.
har du verkligen varit kär?- j-jaaaa!
har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - ja.

är du rädd för kärleken? - Hela dan varje dag


badgirl / badboy

har du rökt? - ja.
har du varit full vid fel tidpunkt? ja
har du haft sex med någon & sedan ångrat dig? - "like a virgin!"
har du varit otrogen? - ja
har du haft sex offentligt? - nej.
har du haft camsex? - nej.
har du spelat klädpoker? - ja.
tycker du att det är coolt att supa? - Hallå men jaa! -.-'


utseende

hur lång är du? - 1.65
ögonfärg? Gråa!
hårfärg? Svart
stil? blandat.
är du nöjd med ditt utseende? Ja varför inte
är du mogen? Inte någonstans!

fritid

du har varit på läger? Konfirmationsläger ?
du skriver låtar/dikter? Inte om jag inte måste
du kör handboll/basket? - nej.
du kör fotboll/innebandy? - nej.
du är ofta med kompisar? - ja.

du tycker om att
[x] kramas
[x] kyssas
[x] prata
[x] sova
[x] gå upp tidigt
[x] lyssna på musik
[X] lyssna på musik i hörlurar
[x] vara på stan
[ ] vara ensam
[x] vara med kompisar
[x] att vara kär
[x] vara i skolan 
[x] vara hemma
[x] shoppa
[x] se på film

du är nöjd med
[x]din kropp
[ ] din röv
[x] dina bröst
[x ]din snopp
[ ] din mage
[x]dina ögon
[x] ditt hår 
[ x] din längd
[POTATIS NÄÄÄSAAA! ] din näsa
[x] din mun
[x] dina ben
[x]dina tänder
[x] händer
[x] fötter
[ ] hela alltet
[x] ditt liv
[x] dina vänner
[x] din familj

Hallojj!

Godmorgongodmorgon, jag är trött som fan och helt slut i huvudet, sovit typ 3 timmar inatt. Sitter iallafall i skolan och har äh= äntligen helg typ ;) Nej men nu måste jag fortsätta med projektarbetet osv.

Sjuukt ont i magen!

Ääntligen hemma! Va ju som sagt på sjukhuset och fyfan vad besviken man blir på svensk sjukvård, för det första fick tid 20 i 7, får man vänta mer än 30 minuter får man pengarna tillbaka fick komma in 5 över 7. Det första han säger när jag kommer in i hans rum "jag hör på dig att du inte har ont i halsen utan bara har hosta" man bah men jaa precis och det vet du. Han skulle lyssna på mina lungor han lyssnade typ längst ner i ryggen igenom 2 linnen, DUKTIGT! Efter sisådär 1 minut när jag har förklarat hur jag mår så ska han ta halsprov med en tops ner i halsen, han stoppa upp den i gommen? Man ba HALSEN LILLAGUBBEN, nejnej i gommen sitter sjukdomarna enligt han, medans andra doktorer ger en krääkreflexer. Jaja, tiden går och han ska ta blodprov men det visar inte heller något vettigt, så iallafall får jag gå tillbaka till hans lilla rum och sätta mig och han öppnar munnen och säger "Alltså vi hittar inget fel på dig så kan inte ge dig någon medicin" jag va påväg att koka över och ba " alltså jag kan verkligen inte sova, äta, eller liksom fungera normalt i skolan, hostar som en liten gris på nätterna" Han säger det klyftiga svaret "du kan få lite cocilana (eller hur det stavas) Jag bah mmmh bättre än inget. Skitförbannad åkte jag därifrån!


Aja, sen så åkte vi till KC dåra, för att stödja david och satt jag skulle lugna ner mig med lite roliga skratt! Iallafall så vare skit kul typ, jag har ont i magen för jag har skrattat så mycket, men det är en annan femma!  Nu ska jag sätta mig och skriva lite på projektplanen sen soova!



PUSS OCH KRAM!

Tomat,

Jag avskyr allt som har med tomat att göra. Ketchup, tomatpure, krossade tomater, tomat soppa osv! Tomat ska ligga i salladen och inte vara krossad, puread eller ketchup med typ 10 kg socker i. Sen att mina föräldrar inte fattar att jag inte gillar det är en annan femma. Dom har det i köttfärssåsen, i soppa, i typ allt. Som nu tex till middagen, fisk, räkor blandat med jävla krossade tomater! FYYY! det är äckligt och för mycket tomat gör mig allergisk, eftersom det är en jävla grönsak. Har nog aldrig blivit såhär upprörd över tomater, men någongång måste vara förstagången!

Äääntligen!

Fått en tid på löwet klockan 20 i 7, så får försöka hinna med davids standup efter! Vill inte missaaa! Alla som bor i närheten av märsta borde komma till Kung Carl klockan 8a och kolla på stand up, ikväll kommer bloggaren Per-Robin som var med i Anna Anka söker assisten eller va det nu va. Men iallafall satt och prata med en finsk sjuksköterska i typ 10 minuter innan hon kolla mig till löwet som bokade in mig på en tid! GREJT! Medicin here i come! Vill bara bli frisk nu, har skrivit det minst 100 ggr men shit the same! Nu ska jag kolla en film med Fiie i think.
Pussen hejen!

Tjubba!

Godmorgon, nu är jag i skolan på rättkunskapen och jobbar om kostnader runt adoption typ. Jag ringde doktorn imorse, ingen lycka i det alltså.
Hon ba: " har du ont i bröstet, har du ont i ryggen, har du ont i halsen, har du feber, har du hosta?"
jag ba: " Ja, ja, ja , ja, ja"
hon ba: hur länge har du varit sjuk?
Jag ba: inne på min tredje vecka nu,
hon bah: aaahaa! Men har du ont i bröstet och ryggen när du andas?
jag ba: "ja?!"
Hon ba: AHA, men tyvärr vi har inga tider idag, ring imorgon, blir det värre får du åka till akutmottagningen på löwet!

Man bah men TAAAACK! aja iallafall så ringde mamma och frågade hur jag mådde osv, så kom vi fram till att det blir löwets akutmottagning när hon slutar jobbet.  GÖR MIG FRISK!


Ta bort den,

Skulle vilja ta bort min hals just nu, känns som om någon har lagt sandpapper i hela halsen. Jag kommer inte kunna sova, varför ens försöka, vaknar ändå vid 3 och inte kan andas. Hatar att vara sjuk, jag vill inte, men farbror doktor imorgonbitti får det bli, så jag blir av med skiten.

Kollade nyss på kungarna av tylösand, och kan inte rå för att det programmet är lika underhållande lika gång. Skulle nog aldrig kunna leva sådär, även om det bara va 1-2 månader alltså, fyfaaen. Menmen nu ska jag kolla runt lite, sen sätta på någon bra film.

Tack mamma

Mamma körde mig nyss till affären så jag kunde handla massa halstabletter, så nu kankse jag överlever natten någotlunda bra. Gaah, fattar inte varför mina bilder inte går att ladda upp -.-'

Du kommer aldrig inse.

Jag mår skit, helt ärligt... från att vara världens lyckligaste till världens olyckligaste på mindre än någon månad. Jag är ledsen, jag är sjuk, jag är värdelös och jag vill bara gå och lägga mig tills jag vaknar och är frisk, går det? Det värsta är att ingen fattar, det är aldrig någon som kommer förstå, för ingen vill se sanningen. Jag har ingen rätt att klaga finns folk som mår sämre, men just nu mår jag fanemej skit, helt jävla skit. Vill bara ligga i din famn och tro att allt kommer bli bra igen, snälla? ta mig här ifrån!

Sweet home obama!

Jag vill hheem!, sova, äta, sova, sova sa jag sova? Nej men gah slutar om 30 minuter, hemhemhem!


Ja, jag vill leva, jag vill dö i norden!

Tjaena, nu sitter jag i skolan, huvudet snurrar, ont i halsen, ontontont bröstkorgen. Jag vill ligga i sängen och bli frisk men har inte tid. Vettefan hur jag ska orka helgen men får ta det lungt om jag lir värre, inatt kunde jag knappt sova och när jag hosta så känns det som om hela höften ska ploppa ur led.. AAAAJ! Nu skajag jobba med samhällskunskapen, fast nää,... orkar inte, det är så trist med regeringar, och alliansen och SD osv. Jajaa.. Godnatt typ!

mmmh!

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad med en kopp te och en liten burk med B&J! Fick sjuka mängder glass av min bebis idag, har bara ett ord för det  liksom, naajz!

Tyyyp gaaalen!

funderingar

Mitt liv har i störstadel varit en dans på roser, har alltid haft vänner och alltid haft familj och släkt som ställer upp. Vi åkte alltid på semester med våra kompisar, västervik, thailand, london, rhodos, osv.. Jag skötte skolan utan problem, hade svårt med matten i högstadiet men annars hade jag bra betyg, kunde söka alla program jag ville. Men mitt största problem va/är att jag är så förbannat blyg, jag vågade knappt prata med liksom kompisars föräldrar som jag liksom växt upp med på så sätt.

Jag började 1:a ring med bra inställning skötte allt som man skulle, hade väll lite svårt med något ämne hit och dit men aldrig något värre. Men sen där slog något till, träffa killar, drack nästan varje helg, allt blev så mycket jobbigare, och jag orkade knappt med vardagen. Migränen började ta allvarliga spår, hade minst migrän 1-2 ggr i veckan om inte mera, allergier kom, soja, grönsaker, frukter, pollen, pälsdjur osv. Jag kan fortfarande inte förstå hur jag orkar hålla reda på alla mediciner jag måste ha med mig, och migrän medicinerna  är bara liksom att leva med.

Men vad är jag egentligen för människa idag? Jag vet inte, när jag ser mig själv i spegeln så vet jag inte vad jag ser. Jag har förlorat så mycket genom åren, vänner, släkt, en del av mig själv. Jag känner mig så... Kan inte ens komma på ord för att beskriva mig, allt känns så värdelöst. Vad vill jag egentligen med mitt liv? borde jag inte veta det vid 18 års ålder? Jag vet inte ens varför jag går samhälle med inriktning samhälle? Varför valde jag det? Jag är glad att jag gjorde det, satt jag fick dem vänner jag har idag, David, Victoria, Theresa, Victoria, Samira osv.. Men varför? vad får jag ut av att gå samsam? Vad vill jag jobba med? Vad har jag gjort dom 3 senaste åren? inget vettigt iallfall,.. Ja ni förstår tankarna bara flyger omkring och jag får inte ut något vettigt av det iallafall.

gaaah!

Åhh, orkar inte! när jag blir någotlunda frisk slår det till igen, kulkulkul! Såå nööjd jag blir, eller inte. Aja, varit sjuk i typ två veckor blir någolunda bra, men inatt va hostan igång igen, kul. Men iallfall igår när jag gick gem från skolan så sa jag till sofie " det kliar under fötterna" hon ba haha, klia tillbaka liksom.. Sagt och gjort, har kliat hela natten och fram tills nu, kliar fortfarande och nu har jag fått röda prickar över hela fötterna... HJÄLP MIG FÖÖFAEN. Ta bort det, jag vill inte! Mitt ansikte är också prickit, och kliar i hårbotten, vad ska jag ta mig till? Aja, en kall dusch skulle inte sitta helt fel just nu, så blir fan det!

>.<

Godmorgon, igår när jag kom hem så tog jag ett bad sen somnade jag med migrän och sov fram till halv 10.. Typ fan tänkte jag eftersom jag antagligen inte skulle kunna sova inatt, men det kunde jag. Har hostat hela natten och helt svullen i ansiktet idag pga migränen, och så. Nu ska jag fixa mig sen fixa lite grejer sen måste jag åka till skolan.
pusspuss


11 minuter!

Om exakt 11 minuter så slutar jag skolan för idag! naaajz! Jag gillar faktistk våran naturlärare han är rolig, trevlig, och bra lärare. Ja precis, vill bara hem och äta lite, sen gymma.. undra vem man får med sig :o Nejnej, menmen, jaja... jag gillar dubbla saker säger vi, jag är lite uttråkad. 

Bääästa!

- Varför har du lekt med mig för?
- Jag har inte lekt med dig någonstans!


Aja, jag sitter i allfall på Naturkunskapen och garvar åt sofie, hon är så sjukt rolig när hon berättar något. Sitter iallfall och pratar om RR= röda blr, VV= vita blr, och RV= Rosa blr, hoppas ni fattar lika bra som jag gör. Idag ska jag dansa tango med Sofie, vi ska göra det i en sandlåda, och få folk betala pengar (eller inte). Jaja, nu märker hur uttråkad jag är, och speedad på red bull, geeeer diiig viiingaaar!

- Fick du ligga då?
- Det va skönt iallafall!
-Så du fick ligga?
- Ja, när jag kom hem?
- Med vem?
- Asså, i sängen? :o vad trodde du?
- Trodde du raggade?
- Nej, är för gammal för sånt!

Bääääästaaa eeeveer! >.<

Tjaaeena!

Godmorgon, kom till skolan för typ 30 minuter sen, hade sjukt svårt att lämna sängen imorse, ville ba ligga kvar! Men jag tog en snabb dusch, fixa mig, sen gick jag till bussen och åkte hit. Vi har samhälle just nu, våran lärare är hos läkaren så vi har typ en vikarie eller vad han är, säkert lärare som fått hoppa in, menmen. Vi har en uppgift om partier osv, det va ju najs ja. Nu ska jag fortsätta jobbaaaaaa!


Det är inte lätt när det är svårt.

Kom nyss hem efter ha varit med Lobban nere vid stationen och snackar massa skit, fryser som fan. Kommer ju typ inte kunna sova inatt eftersom jag sovit bort typ hela dagen, onödigt men sjukt skönt. Funderar på ett varmt bad men jag har inte orken att gå upp från sängen. Blev så sjukt sugen på att pierca tungan igen efter jag såg Christinas igår (om hon hette det). Den va liksom själv lysande och det va sjukt snyggt. Menmen, nu ska jag kolla å en film och sen sova! Puss&kram skumbanan!

fanfanfan

Jag skulle aldrig ha litat på dig från början, jag hatar orden "jag lovar" det betyder inget för det är ändå ingen som håller det. Jag hatar att jag släppte in dig i mitt liv, jag hatar att du alltid kommer vara en del av mitt liv och jag hatar att jag älskar dig. Så trött på att må så här gång på gång, vad har jag gjort för att förtjäna det? Något väldigt dumt iallfall, mest av allt hatar jag att se dig må dåligt, få ta skit, leva som du gör... I mina ögon har du förädrats så hårt att jag ser dig som en levande zombi... Vill inte se dig må så här, men vad ska jag göra? Det är ditt liv och du väljer själv vad du vill göra med det, men jag tänker inte bara stå och kolla på och bli ännu mer sårad,..


...

Isn't it ironic?
We ignore the ones who adore us,
adore the ones who ignore us,
love the ones who hurt us and hurt the ones that love us.


Helgen

Oj, helgen har varit lång.. sjukt trött, men kan berätta lite kort om den.
Fredag: Käkade taco's hos mig med tjejerna och familjen, sen fixade vi klart oss och sen ner till stationen för att åka in till stan och gå på the bridge, har ingen kommentar på hur det va där iallafall. Det första som händer innanför där är att mickan ramlar med för trapporna, men gick bra som tur var. Efter några timmar där bestämmer vi oss för att dra vidare till festen, men när vi kom till gamla stan blev allt bara skit så vi åkte hem istället, kom hem vid 3 tror jag klockan va.
Lördag: Jag, Lobban och Asen bestämde oss för att gå på bio, blev dumma mig. Efter bion när vi var tillbaka i Märsta drog jag och Lobban till KC, där vi träffa Frida och två andra tjejer. Sen träffa vi massa annat folk och dansa typ fram till 3, sen mötte jag Krille, Stephanie, och Gustav på stationen innan jag tog en Taxi hem, tror jag var hemma vid halv 4.

Idag ska jag göra så lite som möjligt, ska nog träffa Lobban ett tag, kanske sofie om hon kommer hem från Jimmy, får väl se vad som händer.

GodmorgonGodkväll, ha en trevlig helg!

Shit, vad pömsig jag är! såå sjuk trött, vill bara till min säng och sova! Gee mig friihet typ. Aja, slutar typ 11.30 så då ska jag åka och hitta en jacka sen hem och sova middag, sen äääta middag, sen UTGÅNG med brudsen! Det är najz, så nu ska jag jobba klart med PA, sen göra lite restuppgifter.

RSS 2.0