Heemmaah!

Hemma nu från körkortsteorin, lärorikt! Jag har fortfarande ont och det ända som hjälper är listerin och inte alvedon, menmen. Nu hade jag tänkt en ansiktsmask och hårinpackning! Snart ska jag färga mitt hår också, men vill byta färg till lite ljusare, vet inte riktigt än, svart har blivit så uttjatat! Kankse skriver lite senare om jag orkar!


Sjuka mängder ont i tanden!

Asså helvetes j*vla visdomstand!!! Jag vill inte dra ut den men den gör så sjuktont!


Trött på det här,

Jag är så himla trött på folk som tror att jag kommer ställa upp gång på gång på gång, och sen aldrig få någonting tillbaka? Jag vet inte hur många gånger jag ställt upp för just dig, men vart finns du när jag behöver dig? Det är inte roligt längre, det är sorgligt, deprimerande och sårande. Jag vet inte varför du tror att det är okej att behandla mig så här , men något måste det ju vara? eller har jag fel? Jag vet faktiskt inte, kan ha fel. Orkar inte skriva mera, bara dumt att skriva allt här men behövde skriva av mig!

Nu ska jag nog sova, ska gymma imorgon innan skolan! Sköönt ju!

:'(


Faaaceplaaanta!

Händelserik dag (not)! Skolan va trist! Sen så skulle jag och sofie till bussen, det var en minut tills den gick och vi sprang, över gräsmattan som var täckt med snö dåra så typ veck sig bara min fot så jag va på väg rakt ner med ansiktet i snön men lyckades ganska snyggt rädda det och slapp bli kall i mitt ansikte! NAAJS!

Haha, neeä men händer ikväll då? Jag är uttråkad, ska nog plugga, träna lite kankse, sen lite andra hemligheter (a)! Puss och kram skummigbanaaaan!


Inte kul!

Nu är det inte roligt längre! Vi kommer till skolan 8.15 på måndagar och förväntar oss en lärare, men är hon här?! NEEEEJ! Alltså det är liksom inte första, inte andra och inte tredje gången det händer en måndag liksom, hänt så många ggr nu... Inte roligt, okej om läraren typ måste åka till doktorn eller så, men informera om det, och vi veet att tågen går konstigt nu för tiden pga snön men ta ett tidigare tåg?! Det handlar om planering! Jaja, allt går att lösa vafaaen!

Nu har vi iallafall rättkunskap och pratar om äktenskap och lagar osv. Men nu ska jag fortsätta kolla på tavlan!


du vill inte veta!

I guess we never really moved on
It's really good to hear your voice saying my name
It sounds so sweet
Coming from the lips of an angel
Hearing those words it makes me weak.




Orkar inte skriva, biildeeer!


En gång i tiden..!


Star maan!

Ooooooeeeoooh flygplaan! Nää gysch vad trött jag är men känns som om det ända jag gjorde igår var att sova! Dåligt humöör just nu, och känns som om jag varit det heela helgen! Så nu ska jag pyssla om mig själv, duscha, inpackning i håret, choklad ansiktsmask, fixa naglarna osvosv! Skönt!


Orkar verkligen inte..

Jag mår inte bra, men heller inte dåligt, vet inte vad som är fel just nu. Jag vill bara komma bort ett tag! Vill inte gråta men kan heller inte sluta. Jag orkar verkligen inte, ska lägga mig och sova och vakna imorgon när allt är bra igen!


Åhh!

Så sjukt frustrerad! Sovit så otroligt dåligt den senaste tiden och när jag väl är trött och väljer att vila ett tag så smsar folk som galningar och ringer? Vad är det? :s säger jag att jag ska vila så menar jag låt mig va liksom? Hur svårt kan det vara.

Aja, ingen ide och bli så sjukt upprörd utan det men fortfarande irriterande liksom :( Aja, nu ska jag äta lite sen bege mig ner mot KC, förhoppningsvis sluta vara så himla grinig :(

Orolig,

Sjukt orolig över en grej jag inte kan skriva här, men det är jobbigt! Kan inte tiden gå snabbare, eller telefonen ringa, eller vad som helst! Jag vill bara veta nu!

Har iallafall skottat snö idag, duktig jag känner mig! Nä, ikväll blir det KC med tjejorna! mys juuu! Åhh, gud vad jag inte orkar skriva mera! :( Jaja,


Jojagvet

Jag vet att jag inte varit världens bästa på att updatera, sorry! Men så äre, nu har jag kommit hem efter att handlat massa gott med mamma! Julskinkan är i ugnen och ja jag vet, en månad kvar till jul men alltså det är ju typ gott på en knäckemacka liksom! Ligger även och lyssnar på julmusik, haha! Det ska börjas tidigt för sen är det ju över likafort igen! Skööönt att bara tare lungt, har storstädat mitt rum idag också så nu är det kliniskt rent, precis som jag vill ha det! ;)

Nu ska jag kolla på tv iallafall!


Inte pigg!

Trött, trött, ännu mera trött! Känns inte bra känner mig bara sjuksjuksjuk!


Måste bah!

idiot test!
 [x] Varit på sjukhus
[ ] Åkt Ambulans
[ ] Brutit något
[x] Stukat något
[x] Sträckt något
[x] nåt har gått ut led
[ ] Blödit från huvudet
[x] Blödit från Ansiktet
[ ] Blivit Skjuten av luft pistol
[x] Blivit Sparkad (asen sparkar mig hela tiden i skolan)
[x] Bränt Dej
[ ] Fått sprickor i Skelettet
[ ] Fått Sy
[x] Blivit Opererad ( munnen om man nu kan kalla det operation)
[x] Skurit dej
[] Slickat ditt blod
[x] Fått Hjärnskakning
[x] Förlorat medvetandet (typ varje dag)
[]Slått ut en tand
[] Slått ut flera tänder


Resultat: 11/20

Oj oj oj oj!

Trött, huvudvärk, snuvig, ont i halsen... Hmm... jag börjar bli sjuk! Men får dricka massvis med te och knarka halstabletter så jag är fit for fight imorgon i skolan! Ikväll kommer m&m och f&f och äter här! Blir lasagne& julmust! Hahha, Nä men nu ska jag kolla tv och bara chilla lagom!


ingen vet..

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me, now I can't feel anything
When I love you and so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking it's the voice of someone else
Oh, it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay
You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real
Oh, the truth hurts and lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before?


När ingen vet!

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet



Det blir bäst så,

Alla måste vi någongång välja ett tufft val här i livet, det är inte alltid det lättaste man kan göra. Jag vill göra det här för mitt eget bästa och inte för någon annans skull, jag vill vara säker på mitt val och jag tror jag är det. Jag vill inte göra någon eller några besvikna men nu är det så att jag måste göra det för mitt eget bästa hur svårt det än är. Ingen kommer kunna påverka det nu, jag har bestämt mig!


Godmorgon!

Läste nyss en ganska upprörande text på Lobbans blogg här kommer den

Vaknade upp imorse sjukt förbannad, vill döda Sara. Inte i verkligheten dock utan i drömmen men satan va jag va förbannad när jag vaknade upp. Vet att de hade ngt med Jimmy hade skrivit till Sara som jag inte gillade och jag hade lite svårt att kontrollera mig så hoppade på henne och sa att jag ska fan döda dej!! Tror detta är en massan undan tryckta känslor för nån jag är arg på nu gäller det bara att ta reda på vem för vet att de inte är Sara iaf.

Vafaaan har jag gjort?! Jaja, iallafall hon har inte dödat mig än iallafall :o Tur är väll det! :| Hon är ju faktiskt Ledare i Sigtuna maffiaaa enligt David då! :|

ojdå,



Går inte!

Jag kan inte hålla det inne tårarna bara rinner ner för kinderna, men varför? Det bara rinner och jag kan inte stoppa det, men på samma sätt känns det så otroligt skönt att få ut det! Nu väntar jag på att få något gjort sen så kankse A kommer hit, får väll se frammåt kvällen!

brist!

Lååång dag! Kom hem från körskolan 19.30, sen direkt ut och gå med J och hundarna nu är jag hemma och trött som ett djur! Bara bra eftersom imorgon har vi Svenska nationella, känns bra faktiskt! Man har 5timmar på sig, så det känns underbart ju! Men nu ska jag kolla på DH sen sova!


Buhu!

Hemma efter en reegning dag i uppsala! Fan vad najs högskola verkar ju! aja, har skavsår så det skriker om det, försöker få mamma och övningsköra med mig, vettefan hure går! Bjuder på en bild från helgen!


trött!

Är så sjukt trött just nu, så ska snart sova tänkte jag! Nyss tagit två voltaren så jag ska slippa ha ont i natt, hoppas det hjälper bara! Imorgon blir det uppsala med klassen, ska komma ihåg att jag ska gå och fixa två bilder bara, ska skriva ut dom till ramarna jag köpte! Tänkte välja två bilder som betyder så otroligt mycket för mig, med personer som betyder mer än något!

Dock ska båda vara svartvita! :)


Aaaaaj!

Igår började jag få ont i armvecket, najs ställe att ha ont på liksom! När jag kom hem fick jag hur ont som helst i hela armen och den svullnade och handen också... Tror jag fått en inflammation eller något, men ont gör det!

Aja, ska kolla tv, plugga lite, göra något vettigt!

Barnvakt!

Lobbans status får sammanfatta kvällen! 

Victoria Lobenius Kvällen kan väl sammanfattas så här, 2 barn som skrek rätt mkt innan de änlitgen somnade sen 2 st som va snälla å helt underbara men vägrade sova först vi 11. Sen hade man ett helt hotell för sig själv i sådär 3 timmar, tror dock att de spökade lr ngt där. Väldigt konstigt med tanke på att jag inte tror på spöken. Sen ...mötte man några sköna människor. Men kvällen slutade ändå jävligt dåligt!

Aja, time to sleep! Imorgon är det farsans dag! :)


Puss!


Livet är underbart!

Det kan inte bli bättre just nu! Igår va skit kul, behövde verkligen komma bort från Märsta och bara träffa Therese och Julia! Börja med att vi förade hos Andreas, fast Andreas va inte där! Först kom Julia senare kom Therese, efter ett tag hörde vi att grannen hade "fest" så Julia skulle gå och fråga efter toapapper, för att see om det va snygga pojkar.
*knackknack*
Julia: Ursäkta? Har du toapapper att låna ut?
Grannen: Öh.....
Julia: Vårat tog slut och alltså, man måste ju torka sig?
Grannen; Öhh... Trodde det va någon arg granne, men ja visst!
Han hämtade en rulle sen när vi gick in igen dog vi av garv! Sen när jag skulle gå ut i köket plingade det på och jag flög upp för jag va så rädd! Öppnade dörren och där stod Super Mario, jag höll på att döö! Garvade så mycket samtidigt som jag blev rädd, förväntade mig att det var någon annan. Men iallafall va grannen som klädde ut sig och bad om toapappret tillbaka! Sen gick vi ut på Joar! Kul!

Idag vaknade jag då hade andreas redan åkt till örebro :( Hann inte säga hejdå men han hade tydligen pratat med mig och jag hade bett han åka, jätte bra morgon humör ju! :) Sen åkte jag med Bettan och Therese till uppsala där jag mötte mamma och pappa och mormor och morfar, vi gick på ikea, blev en lampa, två ramar och skor fråns skopunkten! Nu är jag hemma och tänkte vila lite, blir barnvakt ikväll ju!

Ojj vad mycket text! :o

Ville baaah pröva tidinställt :D

Tidinställt inlägg :o får se om det kommer upp! :9


Enköööping here i come!

Nu blire åka till enköping! :) Wohoooo!


Nu är jag så förbannad!

Jag är så förbannat trött på denna jävla huvudvärk! Försvinn... Mår illa också pga huvudvärken.. Går knappt att åka buss 5 minuter till skolan för man mår illa.. Jaja, har religion nu.



Vem är det? ;)


Ett sträck positivt eller ett sträck negativt? ;) Inte mitt test iallafall ;)

:)

Sluta kommentera anonymt och stå för det ni säger ist :)

Godmorgon! :)

Eftersom jag somna igår halvklar med power pointen så vaknade jag lite tidigare och gjorde klart den nu :) Nu ska jag duscha och fixa mig, sen blire skola! :) Mys!

Godmorgn

Haha, nej men snart ska jag sova igen! Sov typ en timme åt en god middag, blev kyckligsallad! Sen så åkte jag ner till stationen och träffade barndomskompis Sofie, vi hade sjukt kul!  Vi kollade på en film Streetdance hette den, den var grymt bra för er som gillar dans filmer! Den var lite långdragen och ytlig, men snygga danssteg och snygga dansare, inte så mycket handling! :)


Huvudvärk

Har haft sån sjukhuvudvärk 2-3 dagar nu, den vill verkligen inte gå över! Aja, nu ska jag vila 1-2 timmar! Ska nog ut med mamma sen, vet inte riktigt än... Aja, Godnatt for now!

Bästa!

Här har vi suttit i 50 minuter och kollat en film om orangutanger och i omgångar gått och pratat med läraren, sen kommer han in i klassrummet och bah :
- Den här filmen handlar ju inte om Australienska däggdjur?
Vi: - Nää?
Han: - Faan fel film! Vill ni se klart den eller?

Asså shiiit.. lite sådär jaa kul! :)

moulimouli!

Im boooerd! Har naturkunskap just nu! :) Kollar film och betygssnack! Najs! :) Vill bah slänga en bok, vad säger ni om det? :D Hahaha, nej men nu ska jag intressera mig i filmen som handlar om orangutanger osv. ;)


Dynamite.

Godmorgon! Vakande för ett tag sen, så nu är jag vaken och pigg! Ska snaart hoppa in i en dusch innnan hantverkarna hinner komma. Sugen på frukost är jag också, haha skriver sen när jag är i skolan, börjar 10.50 :)


.

Igår var jag högst upp. Imorgon är jag nedanför
Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
Jag vill känna mer, Se mer än jag ser. Något kommer brännas ned
En miljon på banken men ingenting att leva för

Inget ljus utan mörker. Jag står i mitten nu
Jag kan se det från ovan fast jag är under dig
En prostituerad soluppgång där jag blickar ut
Jag vill kramas och kyssas men du vill knulla mig




Jag är förbannad!

Hatar folk som inte gör som dom säger... "skickar det sen", två dagar efter har man fortfarande inte fått det?! Alltså vad är det svåra? Är allt klart och färdigt SKICKA DÅ?! Shit..

Kom nyss hem från bilskolans teori kurs, var faktiskt skönt att göra något annat och lära sig något nytt! Nu ska jag sätta mig och göra en power point. Har fortfarande en sjuk jobbig huvudvärk, men det gör inget det går över!


Snöö..

Shit va kul med snö! :D Kallt.. men kul! :D


Ser helt störd ut i ansitktet men den bjuder vi på!

"Du håller käften när du pratar med mig"

Kom precis hem, träffade en kompis som jag "bråkat" lite med men nu har vi rett ut allt och allt är bra! :) Känns jätte bra, nu ska jag korta ner mitt tal sen sova! :)


"Va puttinuttigt"


mjoooooooo?

=

Shiiieeet!

Värsta värsta! Liselott och jag börja bråka och slogs och rulla ruunt i hela skolan... HAHAH nej inte direkt ;) Vi skojja runt lite så gick det lite för långt bara :D
Religion nu!


GRUUUUUUUPPARBEEETEEE!

Jag är dock LITE frustrerad just nu, eller ah arg! Jag vettefan vad folk växt upp med för uppfostran osv, men vafan! Hur svårt ska det vara?! Vavava?! Jaja, nu håller vi iallafall på med ett GRUPPARBETE! Okej?!

Lunch snart, mmmh najs! Aja, Samira är en körv!


: )


Kärlek vid första ögonkastet! <3

Sköönt!

Mitt ansikte är typ leent som en bebisrumpa! Wuunderbart!  Haft en relativt bra helg, varit så trött bara! Nu blir nog sova , blivit beroende av gubben i lådan.. Fan ta er! Victoria och victorias fel! -.-'

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.


Back on track!

Godmorgon! Eller ja vaknade vid 9 , men vi somnade 8a igår! Sköönt ju, när vi vaknade tog vi en promenad och snacka lite sen så åkte han hem. Idag ska jag på spa med mamma och mormor, kommer bli sjukt skönt! Vi ska åka halv 2! Sen ska vi äta middag hos mormor och morfar så får se om det blir fler inlägg innan 9, kankse kör ett tidsinställt, får väll se! 
Har inte så mycket mer att skriva just nu, ska hoppa in i en snabbdusch innan vi åker.


Eheheeeem!

Har inte så mycket att skriva, var ute på KC igår, mysigt. Nä sen sov vi hos David, sen ja...Hemma nu och det som är huvudsaken! Nu ska jag somna om!

The voff! the voff, the voff is on fire!

Nej, men va sjukt kul ikväll, många bra komiker och roligt folk! Rekomenderar verkligen Stand up på KC i märsta klockan 8a på torsdagar! Som sagt var Aron Flam där, han va sjukt rolig! Han kom fram och prata med mig i pausen, men alltså helt ärligt förstog jag inte mig riktigt på hans humor när han prata med mig, men på scen var han grym!

Nu ska jag nog sova lite!


Snajs!

När ingen håller dig hårt dåå är det kallt,
det är tomt när ingen vet!

Snart blire standup på KC, Aron Flam ska dit! Naajz ju! Kanske måste få i mig mat innan jag åker dit, blir halv 8a bussen, Hörs sen!


Show must go oon!

The Show must go on!
Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!


Vakeen!

Nu är jag vaken och pigg! Redo för denna dagen, sitter och pratar med jennifer i telefonen. Plugga står högst upp på dagens lista, sen fika med Lobban, sen davids stand-up ikväll! Nu ska jag äta någon lunch/frukost, sen börjar pluggandet! :D


Vet inte,

Just nu är det mycket som händer, men jag vill inte skriva ut det här, vill inte blotta mitt liv för hela världen att läsa men har runt 50 unika besökare per dag, bara mina närmaste behöver veta vad som händer just nu. Ska försöka hålla bloggen igång så mycket som jag orkar och känner att det behövs, men behöver även tid.

Som sagt så bygger dom om köket här hemma och då är det uppgång 7, eller ah jag blir väckt av allt borrande och skit, så funderar att sova med ipod i öronen, inte bestämt mig än.

Bjuder på en bild ist! Godnatt! :) <3


YooYoooyooo!

Snart ska jag åka och äta middag med mamma! :) Muuums! mee huuungryyy! Nä skojja, men ska bli mysigt att äta med bara mamma, sen ska jag och Lobban kolla film!

Jag vill ha en hund! En sån som mina kusiner har!
Titta vad goosig liksom! Tänk och ha en sån i sängen när man ska sova!


Tjaaena!

Idag mår jag bättre, så länge man sysselsätter sig med saker så går allting bra! :) Men allt går att lösa! Men nu ska jag leka körragömma med skitungen! :D Hahha pussochkramskumbanan!


Det går om man vill, vill man inte går det inte, och vill man så går det, och vill man inte så .... Nej men nu så är det som det är och ja, vad ska man säga Jag älskar dig.

Starkare än du!

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor! <3


Jag försöker, även om det är det jobbigaste jag gått igenom, jag tänker inte ge upp! Jag är stark!

Love is on fire!

I can see us in your eyes
No need to think it twice
Like it was always meant to be
You and me
And there are times when everything is a mess
But nothing is to confess
Like when two stars collide

Love is on fire
A burning heart
As if I have known it from the start
It was love at first sight
No matter of time
That I will make you mine

Lobban har fått den här låten att fastna totalt på min hjärna! ._.

Opsi!

Godmorgon! Vaknade 7.20 av att hantverkaren där nere höll på att dunka, vi gör om köket som sagt. Aja, idag ska jag till banken och sen till bilskolan och fixa lite. Fett najs, nä men det är najs!


RSS 2.0