Helt sjukt.

Trött, trött och åter trött.. Förstår inte hur jag kan vara konstant trött :s Menmen, idag har jag varit och tränat en timme med Sofie, och sen bara tagit det lungt hela kvällen. Funderar på att ta en promenad snart..

Jag är ledsen rakt igenom, eller snarare besviken på hur folk beter sig. Just nu har jag ingen ork att ta tag i det för jag känner mig så sjukt sviken men nog om det! Stanna upp, observera, upptäck. You will see it!

Nu blire en promenad och rensa huvudet lite mera! (:


Ouh!

Dagens humör: På botten!
Dagens mående: Funkar, huvudvärk!
Dagens borde: Sova
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens smink: Puder, rouge, mascara.
Dagens klädsel: Jeans, Linne och Grå huvtröja.
Dagens planer: Vem vet vart kvällen leder.
Dagens materiella vill ha: Hmm.. hårfärg!
Dagens längtan: Inget.
Dagens fundering: Vad *piip* folk har för värderingar.
Dagens beroende: Sofie!
Dagens tråkigaste: Inget hittils!
Dagens mest irriterande: Folk överhuvudtaget!

Yeey!

Idag har jag varit och gymmat! Faan va skönt det var, sofie var även med! :) Mys, duschade nyss och fixade mig för natten, skönt! Kommer sova som en stock hoppas jag! Aja, får se vad helgen bjussar på!


We like to sleep all day and party all night! This is how we like to live our life!

Sitter och tänker på en kväll för ett bra tag sen när jag var hemma hos Samira med Theresa och kollade två suckisucki filmer.. Fan va kul det va, jag somnade typ till i sängen och vaknar av att dom två sitter och stirrar på mig och ba "sover du?" Jag bah " Näärå" Tror att det va theresa som ba "Meeen sluta snarka då" Haha... Aja man måste ha varit där för att inse det roliga.
Aja, nu ska jag kolla big brother sen sova!

It's like whatever!

Do you ever feel like a plastic bag,
drifting through the wind
wanting to start again?
Do you ever feel, feel so paper thin
like a house of cards,
one blow from caving in?


..

Har inget mer att säga än att jag är så jävla trött på människors beteeendeee!

Vett och etikett!

Jag låter bloggen ligga på hyllan ett tag tills jag rett ut lite saker i livet! Vill inte sitta och skriva ut mina problem här precis, osv osv! Igår så bad jag en av mina närmaste vänner att dra åt helvete.. vi pratade igår om det och va väll inte helt glada på varandra eller vad man ska säga, och det känns inte bra. Blää... Men jag bad iallafall om ursäkt så känns ju bra!


Menmen, idag ska jag inte göra någonting speciellt, inte fått tillbaka balansen i kroppen än!


11-03-08!

Dagen har varit lång! Började i skolan, kul! Åkte hem med sofie, spela mario kart ett tag till Stefan ringde och ville ha sällskap på donken. Han hämtade oss och vi åkte och käka lite, sen skjutsa han hem mig och jag börja städa, klockan 4 la jag mig i sängen och var helt slut i huvudet, somnade ett tag vaknade runt 5 halv 6, hängde tvätt, käkade osv! Sen halv 8a tog jag och Asen bussen ner till station för att sola, blev 20 minuter! INTE BRAAA! Brun hoppas jag iallafall att jag blev (vitare än vitast). Nu är jag hemma, ska hänga mera tvätt sen sova.

Intressant läsning om min dag, eller inte vaa?!


Så jävla trött på det här!

Nu skiter jag i vilket, kan inte alltid göra ALLA nöjda! Så jävla trött på att ta skit, och hela tiden ställa upp men inte få ett fucking piss tillbaka! Det ska vara så jävla synd om dig, och ditt liv, så jävla självupptagen så det finns inte på världskartan, dags att växa upp och inse att det är folk som har det så jävla mycket svårare än dig? Så förbannad så det finns inte, jag orkar inte.. Säger inte att jag inte bryr mig för det gör jag, men inte länge till! Du förstör för mig, du gör mig deprimerad, ledsen, och helt förstörd!

Så sjukt att vissa bara kan skjuta ut folk ur sitt liv utan tvekan medans jag inte kan? Måste stå ut med personen tills den lämnar mitt liv? Aja, haft en underbar dag med underbart folk!! Tack, det behövdes <3


Vet inte..

Mitt humör är upp och ner hela tiden.. Vet inte vad jag ska ta mig till förtillfället! Åhh,



Tomorrow I'll be gone!


je ne peux pas oublier ton amour

jag vill hålla om dig, utan att hålla fast dig.
jag vill ha dig
, utan att äga dig.
jag vill älska dig
, utan att göra om dig. 


RSS 2.0