Yes i did!

Det är sjukt hur människor kan behandla varandra, man måste taa vaara på varandra! Kom hem för ett tag sen, nu har jag tagit hostmedicinen och en alvedon! Ska sova, men trist att sova ensam ju... buhuhu!
Mina inlägg är värdelösa atm, men har inte så mkt intressant att skriva om alltså!

I'm not afraid to cry every once in a while even though
Goin' on with you gone still upsets me
There are days every now and again I pretend I'm okay
But that's not what gets me


mumz! ;p

Nämn något som gjorde dig glad igår: Sofie :')
Vad gjorde du kl 8 i morse: sov?
Vad gjorde du för 15 minuter sen: duschade
Det sista du sa högt: puss hejdå
Vad har du druckit idag: red bull
Vad var det senaste du åt: Halstablett
Vad var det senaste du köpte: Halstabletter
Vad är det för färg på din ytterdörr: vit!
Vad är det för väder hos dig just nu: Mulet och tråkigt!
Godaste glass-smaken: gammaldagsanilj!
Tror du på kärlek vid första ögonkast: ja.
Drömmer du mycket: Ja
Mardrömmar: Ganska ofta
Vilket ämne är roligast i skolan: Internationella relationer
Favoritlåt: Grenade - Bruno
Vad ser du om du tittar åt höger: en säng
Vad gör dig glad just nu: musik
Vad ska du göra härnäst: laga mat
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Hmm... blandat, 
Favoritgodis: dumle
Klädsel just nu: jeans, linne, tjocktröja, och älskade halsduk!
Hur många kuddar sover du med: 6
Spelar du nåt instrument: Har gjort men inte längre!
Morgon- eller nattmänniska: både och!
Vilka är viktigast för dig: Familj och vänner!
Bio eller promenad: beror på sällskapet!
Stjärntecken: våg!
Vad vill du jobba som: Vet faktiskt inte
Stökigt eller välstädat: välstädat!
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungyjump: ja
Antal timmar sömn inatt: oj, många!
Sov du ensam: njet!
Vem sov hos dig senast: hmm.. lobban
Vad ser du fram emot: STUDENTEN!!!!!!!!!
Vad vill du ha just nu: en frisk hals.
Vem längtar du mest efter: ingen!
Vilken buss åker du oftast: 580:an ofc!
Vilken årstid är det nu: Vinter
Är du uttråkad: Klart!
Vad ska du göra nu: chilla gaalet!
Tycker du om någon nu: Klart jag gör!

Sanningen svider ganska rejält

Vill få ut mina känslor, men just nu är det tomt, är man sårad så är man.



DD

Idag spelade jag en dagens dubbel med pappa, ni vet sån där på hästarna? xD.. Aja, nu ligger jag och kollar på social network, filmen om hur facbook uppfanns osv. Har även fixat naglarna så någotlunda fräsch känner jag mig, trött är jag iallafall.


"är man inte redan pyskist sjuk så blir man det av den här musiken" haha, pappa sa det när jag satte på the voice,.. någon technolåt där dom inte sjöng eller någonting!

Godmorgon! (:

Min telefon ringde vid 10.47 sen dess har jag inte kunnat somna om. Hostan är lite bättre idag, och huvudet är inte lika snurrigt och tungt! Naaajs! Försöker övertala pappa att åka till stinsen med mig, men han är svår övertalad! :/ Aja, nu ska jag fixa mig osv, sen får jag se vad som händer!

Puss&Kram


*piip*

Det är tydligen helt okej att behandla folk exakt hur man vill, the game is on bitches!


Hoppet försvinner...

Försöker att kontrollera min smärta, försöker att vara glad,
Men det känns I mitt hjärta. Vad ska jag göra när hoppet har tagit slut.
Hur ska jag veta vilken väg jag ska ta mig ut.
Han gjorde mig glad och visa mig vad lycka innebär,
Att ha någon nära, att bli älskad såhär.
Han fick mig börja tro att äkta kärlek kanske fanns,
Men jag kan inte hitta den, den måste vara någon annanstans.
Kommer jag någonsin kunna tro på kärleken igen,
Eller kommer du föralltid bara vara min vän?

Jag är som en flipperboll i ett flipperspel!

Det är tydligen okej att leka med mig på alla sätt! Det är okej att kasta skit på den som värkar stark men på insidan svag. Tänker aldrig mer öppna mig för någon, har lärt mig att gör man det blir man bara sårad, ska bli schizofren (stavning?) Visa alla andra sidor utom min egen, ska döpa dom till rutger och roger! BRA VAAA?! Fyfan vad töntigt inlägg med det skiter jag i, för jag känner för att vara barnlig!



Oh no you did´nt!! :ö

Idag har jag känt mig lite som pumba! Och Asen har varit min timon! :D



Hakuna matata! :D

Tack!

Vad jag än gör för dig så får jag bara skit tillbaka, hur mycket jag än ställer upp så är det ändå alltid fel. Varför? Du förväntar dig att jag ska finna 24/7, men du finns aldrig för mig när jag behöver dig? Sen när du fått din hjälp, fått tillbaka det lilla självförtroendet du en gång hade så kastar du skit på mig? Jag slutar ta åt mig från och med nu, i dont care! Du som förlorar på att behandla mig så här, inte jag!

Have a nice life.


Skitskitskit!

Idag är inget som det ska i mitt huvud, bloggen får lida ett tag till, för jag orkar inte!


Jag ger upp!

Once upon a time there was light in my life, But now there's only love in the dark!


Älska eller att inte älska?

Då var jag här igen då sitter i skolan och chillar. Jag har religion och ska skriva en interjuv som jag sedan ska ta kontakt och interjuva.. Ja jag har huvudvärk, men bara 1 timmer kvar typ.. eller nått sånt! Ikväll vet jag ej vad som händer, funderade på utgång med Asén men hon ska göra annat så lär inte bli så. Så vem vet vad jag ska hitta på.


Ops..

Ledsen för dålig uppdatering, men alltså det ända jag gör just nu är skola, plugga, sova, umgås med vänner när jag inte är trött eller behöver plugga liksom. Aja, orkar inte snacka om skolan just nu. Idag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan och så.


Vart är sommarn? :(

....

Seriöst, inte okej längre! Tro inte att ni kan behandla mig hur ni vill, jag är en människa har också känslor. Jag tänker inte bry mig längre, klarar mig utan er. Jag orkar inte med att ni lovar saker och sen sviker, gång på gång. I'ts over.


Har du inget vettigt att säga, säg det inte till mig!

Kom nyss hem från kalaset, vi spelade typ wii hela tiden. Jag vet inte vart jag ska ta vägen atm, är typ förbannad till max, känns som om jag har för mycket ilska inom mig just nu, måste få ut det!


Jag och kusin!

I'm like fuck you!

Vaknade runt 9 tiden, gick en långpromenad och rensa huvudet.. Jag kom absolut ingenstans med mina tankar... FAN! Ska snart till kusin och fira han, han fyller 9 imorgon, tiden går fort! Måste hoppa in i duschen och så, men orkar inte! -.-' Aja,  får bli så. Försöker bestämma mig hur jag ska göra ikväll..


Dont feel so good.

Godnatt </3



Inte så bra!

Igår var jag ute med Asen, Sofie och även Jimmy! Vi behöver inte gå närmare på det men kul hade jag iallafall. Nu har jag precis gått upp och duschat, så känner mig fräschare iallafall. Ikväll blir det nog lungt med Theresa och Jonas, sen får vi se vilka mer som hänger på!

Mamma och pappa kom nyss hem, dom hade varit i Bromma... Dom har köpt en NY bil tydligen, från ingenstans sådär.. aja, en ny toyota iallafall, sanna toyota älskare som vi är ;) HAha, aja, nu ska jag smörja in mig!

Jag har ingen tarm!

Händelserik dag! började 8.15, kriga i snön för att ta mig till skolan, skola fram till 10 över ett, vänta på bussen med Asén fram till kvart i... den ska komma 20 över och 5 över halv.. stabilt! Sen skulle jag hämta min kusin på fritids, men eftersom han börjat tvåan nu så har han bytt skola.. Kul att man blev informerad om det när dom ber mig hämta honom? Jaja, sen spelade jag wii med honom, super mario och michael jackson dance. Han fick spö.. så lät han vinna så snäll som jag är.

Sen kom min andra kusin över ..  och mamma står och lagar mat.
Mamma: Hur är det med tarmen då?
J: Vilken tarm?! Men ååh JAG HAR INGEN TARM JU!
O: Den som sitter i magen pucko!
J: Jaha,.. den mår bra!

Haha, så kul!

Hur mycket ska jag behöva ta?

Jävligt trött på detta nu! Säger samma sak om och om och om igen till dig, men ändå förstår du inte? Jag klarar det inte längre! Snälla, inse hur jag känner, hur jag mår, vad jag tycker och tänker. Det är tydligen för svårt, och jag vet inte längre. Känns som om jag inte vet något, vart jag ska ta vägen, hur jag ska göra, vad som händer. Har jag mognat och inte kan stanna kvar längre, eller har jag sjukit tillbaka till den jag var förr. Helt ärligt så vet jag faktiskt inte.

Jag vill inte vara som förr, men vill inte vara som jag är idag heller. Jag vill mogna, jag vill komma någonstans i livet, vill ha någonslags stabilitet att luta mig tillbaka mot, men jag har inte hittat den. Men det kommer, och jag får fortsätta leta, kankse är just det jag är rädd för som är min stabilitet eller något helt annat, vad vet jag.


Tänk om alla killar kunde vara gjorda av plast.. tänk va lätt det skulle vara att ta en puss utan anledning ;)

Whopaa!

Uttråkad till max, denna kväll tog mig verkligen ingenstans! Pluggat och tagigt det lungt bara, skönt det med men ändå ganska trist, nu ska jag lägga mig framför tvn och glo!


tjejnaretjeejnare!

Jag är uttråkad.. Fast vet ändå inte vad jag vill göra liksom, förstår ni? Haha, jaja, lobban föreslog bio ikväll, men gaah, tar så lång tid att ta sig hem om ni förstår vad jag menar? Jag bor i märsta 10 minuter buss till stationen sen 36 minuter tåg in till stan, och det är inte alltid säkert att bussarna går osvosv. Jaja, ska fundera på denna tanke och svälja den och bestämma mig. (a)!


Blupp,

Kom nyss hem från Asén! Vi kollade på film (kommer inte ihåg namnet) men den var skitrolig iallafall! Snackade problem, roliga saker, osv! Sketamysigt iallafall.


Snälla ge mig sol imorgon! :o

Aww!

Jag plockade upp lite i mitt rum och så såg jag "gästboken" från min 18 års dag. Fick så himla många söta texter från vänner och familj! Tänkte lägga upp det här.


Mamma (och mormor) hade gjort den! :)




Hann inte ta kort på alla innan batterina tog slut, men får ta kort på dom andra någon annan dag! :')

Sjukt med sjukt!

Gaah, nu orkar jag inte flera frågor! Vill ha lunch 10 minuter kvar, 10 minuter kvar, 10 minuter kvar... peppa peppa ta i trä. Nu börjar läraren prata.... njet!


Lobban är mobboffer!

Helt seriöst hon mobbar mig som fan... För att jag säger att hon är handikappad eftersom hon har brutit benet och näsan? .. Alltså förstnden är hon ju handikappad, måste åka hiss i skolan och leka cool ? :s Vad är det för stil? Man ska inte skämta om handikapp men hon är ju one of a kind! Nu vill den jävlen att jag ska ställa mig på alla fyra under bordet så hon kan lägga upp benet?!

Aja! Over and out för min del, internationella relationer here i come!

To school for cool!

Sitter i skolan nu och håller på med projektarbetet snart har vi mentorstid! Jaja, får se vad som händer idag, trött och huvudvärk har jag! Men kunde inte sova inatt så så fick det bli!


Besviken!

Ja, allt går inte alltid som man planerat! :/


The lobster!

Kvällen spenderades hemma hos Lobster, as najs! Jag kom dit vid 6 (?) typ, träffa hennes M&M skit söta ju! I like old people! Inte för att dom va jätte gammla eller så men dom va söta&trevliga. Sen så bestämde vi oss för att ta hennes pappas BMW till ICA nere på stan i sigtuna dåra... ja, jag va nog mer nevös än henne (hon tog körkort idag, och första gången hon körde utan handledare, vilken ära att få åka med henne först) Vi visste inte hur man satte på lyset (det var på hela tiden!) Vi hitta ingen parkering, osvosv! Ja, men skitmys iallafall! Sen komma vi på en komedi film, SKIT ROLIG! Snacka massa skit, och bah hade det trevlas!


Njut varje minut!

Nu blire sängen och kolla film sen sova (:



Najz!


Hoes b4 broes!

... trodde jag ja!
Aja över till annat, nu ska jag ta mig i kragen och börjar blogga som vanligt! Helgen har varit lugn för det mesta, sjukt skönt! I Fredags var jag ute med Sofie och Skrollan, blev en lugn, mysig och rolig kväll! I går spenderade jag hela dagen med mor&far, mysigt och bra!

Idag åkte jag och träffa Lobban i Märsta centrum, tog en fika på bullboden, sen gick vi runt och snacka lite skit! Mysmys!
Nu får vi se vart kvällen tar mig, vem vet, äventyr eller inte!


:/

The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall
You say it best
When you say
Nothing at all.



Alla kan tolka en människa fel, och i detta fall var jag helt ute och cykla!


Livet är inte alltid en dans på rosor!

Var du än är, och var du än befinner dig, så finns jag alltid där för dig. </3!


RSS 2.0