Goodmörgön,

Morsning korsning! Sitter i skolan på rättkunskapen och typ börja nyss, ähm kul? .. Ja precis, Vi ska typ ha prov nästa vecka, "jätte intressant" .. Jaja, måste hämta ut alla böcker idag, missat hämta typ 2, "jätte bra" HAHAH, ja, nu måste jag kankse börja lyssna :o


Ojojoj..

Tog mig fram tills nu innan jag lyckats lugna ner mig, efter många om och men. Ja, nu blire popcorn, tv och juice. Godnatten!

sanna vänner!


Sanna vänner har man kvar när de andra har gått
Sanna vänner kan man alltid lita på
När du kom behövde jag en vän!


Förbannad till max,

Det var nog länge sen jag var så här sjukt förbannad.. Fattar inte varför folk tror att dom kan ta mig förgivet och tro att jag alltid ska ställa upp för dom, men när jag behöver hjälp eller bara någon att prata med, vart är dom då? inte i närheten iallfall. Nu har jag kommit till den gränsen att jag tycker allt och alla kan dra åt helvete. Kommer aldrig mer ställa upp för just dig, jag tänker skita i dig totalt, du förtjänar inte min vänskap, visst det låter egoistiskt men så är det! Jag tänker inte ta din skit, eller gå med på att bara vara med dig på dina vilkor. Alltså fattar inte hur man kan behandla en människa så som du behandlar mig? helt sjukt.

Skulle kunna vända hela din värld upp och ner på två sekunder, jag skulle kunna göra så mycket men jag tänker inte lägga ner mer tid på dig längre.


Matsalsfejl!

Hahaha, idag halkade min älskling i matsalen, hon halkade på en smörklick. Hon fejlade med brickan och kraschade ett glas, jag såg hela händelsen bakifrån och fick lite snabb panik och tänkte slänga min bricka med för att fånga upp henne, men tur som det var fick hon snabbt upp balansen igen! Tur älskling, tur!
Här är en bild på min älskade "flickvän" när hon har druckit "lite" för mycket :

Samhälle C

Samhäll C är väl helt okej, inte tressant, inte kul, och inte bra.. Men "lärorikt". Just nu sitter vi och pratar om Populistiska pratier, för er som inte vet så är det främlingsfientlighetiska partier. Frågan är om dom ska behandlas normalt som alla andra i riksdagen eller frysa ut dom. Jaja, det funkar, intressant till en viss del, kan hända att det blir en vääldigt "het" diskussion. Har iallafall på mig nya skorna och går in dom tills fredag. Slutar 14.30 idag så hyfsat kort dag iallafall, ska åka till väsby och hitta något att ha på mig tills på fredag! Naaajz!

(bild samira tog typ i ettan)


mina fötteeer!

Mina fötter gör ont! Varit inne i stan hela dagen med Lobban, Victoria och Sofie. Hittade ett par skor men vågade inte riktigt köpa dom innan jag rådfrågat med mamma, så när jag kom hem vid 6 åkte jag och mamma till väsby och köpte dem, blev även en platt tång, schampoo, balsam, inpackning m.m. Nu ska jag ta ett varmt långt bad och "krama" mina fötter!


Herrejesus

Tänkte berätta lite om gårdagens firande, började hemma med familjen vi åt rostbiff med pressad potatis och gorgonzola sås. Sen kom mormor och åt tårta, och drack kaffe osv. Kvart i sju va vi på väg ner mot stationen för att möta David, Lobban, Charlie, Therese och Cantos. 19.19 gick tåget mot karlberg, så vi började på nivå 22, ja ni som varit där vet att det va värsta sunket, men vad finns det att hitta öppet en måndag kväll som är någotlunda bra? Ja, inte mycket. Vi tog en varsin cider/öl innan vi fortsatte vidare mot Dovas, där vi drack cider och shot, det var en snäll "karl" i baren som bjöd på en shot, och sen bjöd Libbe på en och Cantos. Sen fortsatte vi vidare mot Cash bar, helt okej ställe men för många shotar för mig blev det nog. Vi avslutade kvällen på nivå 22 igen, sen åkte vi hem.


(Mer bilder kommer sen)


Bulle som i unge!

"Hunnit med massor idag", kollat film, kollat film, lagat mat, varit på banken och duschat. Nej nu sitter jag här ny duschad och ska börja med middagen så den är klar när mamma&pappa kommer hem, blir potatis och lövbiff typ. Sen ska vi äta tårta, sen ska jag åka in till stan med folket! Taggarrråå! Nej men jag tar med mig kameran så det kommer upp lite bilder här, och inte massa tråkig text om min dag.
Puss&kraam!


Vill bli frisk!

Vill bara bli 100% frisk nu så jag kan börja träna, äta, och sova ordentligt! Sitter iallfall och kollar en film just nu, och ska snart laga någon mat. Ska hinna med att åka till banken idag också och fixa med studiebidraget, måste föra över det till min bank. Haha, vad vuxet det där lät.
(bjuder på en gammal bild)

Toy story 3, 3D!

Det blev toy story 3 i 3D, tjoockt najs! Sen köpte vi pommac och "vaska" och drack eftersom vi firade 18 vid 12 slaget! ;) Rekomenderar verkligen att se filmen, den ägde! Men nu måste jag sova, trött som en liten .... Godnatt!

I go wherever you will go!

Nu blire bio med grabbarna! står mellan karate kid och toy story 3.. Jaja, upp till dom! :)

I feel like im wating for something that isn't going to happen.


Biiilder!

  

Alltså herregud, kollade på bilderna och jag vet inte om jag vågar lägga upp några från dansen och så. Det är såå pinsamma bilder, men vi får se om jag ångrar mig och lägger in dom iallafall.


Blogga?

Godmorgon! Är så sjukt trött, förkyld och har ont i huvudet, kan bero på att jag varit sjukt och skitit i att ta det lungt och gått till skolan ändå och så. Aja iallafall, igår hade vi 18 års fest här hemma, jag fyller 18 år imorgon! Taggad till max! Både familj och vänner kom igår så vi bjöd på mat, dricka och fika osv, börja 16.00 och slutade vid 01.00. Fick så sjukt fina presenter av alla, tack ännu en gång! Men mormors present slår allt, fick pengar så hela mitt körkort är betalat och mer, så sjukt najs! (bilder kommer senare)

Vettefan om blogga är min grej alltså :o Menmen, ill do it like they do on discovery channel ;)


RSS 2.0